Home » Kamera » Test: Sony RX100 IV
Test: Sony RX100 IV

Test: Sony RX100 IV

Share

Med RX100-serien har Sony været med til at sætte standarden for, hvad man kan klemme ned af billedteknik i et kompaktkamera. RX100 IV er det nyeste kamera i serien. Det ligner til forveksling sin forgænger, men under det kompakte ydre gemmer sig blandt andet en ny sensor. 

Den udmærker sig ved en forrygende hastighed, der gør det muligt at skyde op til 16 billeder i sekundet, filme slow motion video ved 1000 fps (40x) og optage 4K ved 100 Mbps. Autofokus er også forbedret, og det samme gælder skarpheden af den elektroniske søger. Den kraftfulde teknik sikrer, at du kan få utrolig lækre billeder i kassen. Kameraet byder desuden på et udvalg af funktioner, der kan matche selv professionelle modeller. Desværre er de gemt væk i kringlede menuer, mens mulighederne for manual betjening er temmelig begrænset.

Se også:  Nyt Sony-kamera er skabt til video-bloggere

Man kan selvfølgelig ikke forvente alverdens hjul og knapper på så lille et kamera, men af de få muligheder kameraet tilbyder, er det faktisk kun kontrolringen på objektivet, der er bekvem at anvende. Havde den ellers utrolig flotte skærm så bare haft touch, kunne betjeningen være gjort betydeligt nemmere.

Det er ret ærgerligt, da man ender med en afmægtig følelse af at stå med eminente kamerakræfter i hænderne uden virkelig at kunne udnytte dem. Til entusiasten der ønsker et kompakt kamera med professionelle features mister RX100 IV derved noget appel. Men som et point-and-shoot til både video og foto er Sonys kompaktkamera fortsat i en klasse for sig.

Se også:  Sony Xperia 1 III [TEST]: På flere måder den vildeste mobil lige nu


Sony RX100 IV
4

Resume

Pris: 9200 kroner

Sending
User Review
3 (9 votes)
TAGS
Kamera
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S