Test: Sonos PLAY:1

Test: Sonos PLAY:1

Share

Skabt til multirumsløsninger

Sonos er pioneren inden for trådløs lyd. Producentens force er multirum og en velfungerende app

Sonos satte for alvor streaming til flere højttalere og flere rum på verdenskortet og var først til at udnytte den trådløse revolution, som gik i gang efter iPhone-premieren i 2007. I mange år har Sonos sat standarden, og her får du stadig en meget velfungerende og gennemprøvet løsning.

Sonos var også blandt de første til at kunne tilbyde stereo fra trådløse højttalere. Du kan således parre alle producentens højttalere til stereosæt og også dette mindste PLAY:1, som er en yderst simpel højttaler med de to knapper på toppen, hvorfra du kan styre enkelte funktioner. Desuden kan du nyde et enkelt og pænt design. Der er en god kvalitetsfornemmelse, og vægten på små 2 kg stykket indikerer da også, at det er mere end varm luft, som gemmer sig bag metalgitteret, der går hele vejen rundt om højttaleren.

Se også:  Sonos klar med stemmestyret højttaler

Opsætningen til stereo foregår let med en app eller et program på computeren, og her spørger højttaleren selv, om du vil sætte de to højttalere op som stereosæt. Det tager reelt 3 minutter at sætte de to højttalere op første gang. Herefter kan du bruge det brugervenlige Sonos-program og afspille fra stort set alle streamingtjenester og radiostationer, der tilbyder streaming.

Del denne