Home » Smart hjem » Test: Smart LED Leitz Style
Test: Smart LED Leitz Style

Test: Smart LED Leitz Style

Share

Dette er den første lampe, vi er stødt på, som kan tale sammen med din smartphone, og det vækker naturligvis vores nysgerrighed.

Via Bluetooth og en gratis app til din iOS- eller Android-enhed, kan Smart LED Leitz-lampen tilpasses dine lysbehov. Udover glæden ved at kunne tilkoble endnu en enhed til sin smartphone er finten, at du via din smartphone kan justere lyset i lampen, præcist som du ønsker det.

Du kan indstille din alder, så lampen tilpasser sig efter denne – pointen er, at jo ældre du er, jo stærkere lys har du brug for. Du kan sætte lysstyrken og varmetemperaturen i lampens syv varm-hvide og syv kold-hvide indbyggede lysdioder, indstille om lampen bliver brugt til arbejdslys eller ambiance, og så kan du overlade det til lampen selv at justere sit lys efter omgivelserne via indbyggede lyssensorer. Derudover er der den ekstra finesse, at du kan indstille lampen til automatisk at tænde, når du kommer i nærheden med din smartphone og slukke automatisk, når du går væk.

Se også:  En ny UV-lampe kan rense dit hjem for coronavirus

Sidstnævnte virkede forrygende, men det krævede dog, at jeg huskede at tænde appen om morgenen, når jeg kom på kontoret – derefter slukkede den fint, når jeg og min mobil fjernede sig igen for at hente en kop kaffe. Automatisk slukning sker ikke, hvis ikke appen har været aktiveret. Det viste sig at være særdeles rart at kunne indstille lampens lysstyrke og varmetemperatur alt efter, hvad jeg foretog mig, og den reducerede eller øgede lyset alt efter tiden på dagen.

Det skal dog siges, at lampen ikke kræver en app i brug. Via fem indbyggede knapper på fronten, kan du selv foretage alle justeringer og et ekstra plus var et USB-stik i ”ryggen”, der hurtigt blev en fast telefonoplader. Designet er meget industrielt og vil passe ind i et kontormiljø. Til en pris på ca. 2500 kroner vil der dog næppe være mange private, der punger ud for lampen på trods af dens smarte fordele. Foden virkede en anelse stor, men lampen stod stabilt, også når jeg justerede på lampens hoved. Kan du overtale dit firma, er den en lækker smart-lampe.

Se også:  En ny UV-lampe kan rense dit hjem for coronavirus


Smart LED Leitz Style
4

Resume

Pris: 2495 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
3D-billeder
Lampe
led

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S