Skagen Connected Signatur SKT1404 [Test]: Lækkert smart-ur i dansk design

Skagen Connected Signatur SKT1404 [Test]: Lækkert smart-ur i dansk design

Share

Vil du gerne have smarte funktioner i dit ur, men foretrækker, at det rent faktisk ligner et ur, så er Skagens serie af hybrid-ure en mulighed.

Skagen Connected Signatur fås i versioner til både mænd og kvinder, og det er vigtigt at slå fast, at der er tale om et hybrid-ur og ikke et smart-ur. Forskellen er, at et hybrid-ur i højere grad ligner et rigtigt ur – i dette tilfælde med en smule tykkere urskive end normalt – og giver dig smarte funktioner, dog ikke så mange som et fuldblods smart-ur, hvor du også kan interagere med skærmen og se beskeder derpå.

Når det er sagt, så vil rigtig mange kunne nøjes med og have glæde af funktionerne i Skagen Connected Signatur. Uret var nemt at indstille efter download af Skagen-appen til mobilen (den understøtter både Android og iOS), og selvom der manglede yderligere instruktioner med i kassen, var appen, der er på dansk, nem at finde rundt i.

Se også:  Har du et smart-ur eller er på vej til at købe et?

Du kan som sagt ikke ændre på urskiven, der er helt traditionel, men du kan tildele funktioner til de tre knapper på siden af uret, så du f.eks. kan starte eller stoppe musikken på din mobil, sætte en alarm, ringe op m.m. Du kan også vælge om uret skal vibrere eller få urviserne til at bevæge sig kortvarigt hen på et tal for at signalere en indkommen besked, opkald osv.

Del denne