Home » Bilen » Test: Scosche MagicMOUNT Vent samt Windows
Test: Scosche MagicMOUNT Vent samt Windows

Test: Scosche MagicMOUNT Vent samt Windows

Share

Flere og flere af os bruger vores smartphone i bilen. Enten til at supplere den indbyggede gps, erstatte en gps-enhed eller bare for at holde øje med indkomne opkald osv.

Derfor skorter det naturligvis ikke med løsninger på, hvordan du kan fastgøre din smartphone i bilen, så den ikke rasler rundt blandt mønterne i møntrummet eller falder ned i bunden af bilen. Ikke alle løsninger er lige flotte eller praktiske, men hvis du gerne vil have så elegant en løsning som muligt, så har den amerikanske virksomhed Scosche et par smarte løsninger med deres MagicMount-serie.

Udgangspunktet er, at du placerer en flad magnet bag på din mobil. Den kan naturligvis klistres fast, men på mange Android-mobiler, hvor ryggen kan tages af, kan den i mange tilfældes sættes ind her eller (som på undertegnedes iPhone) sættes ind under et ekstra cover på mobilen. Herefter er det nemt at placere mobilen på en holder, og her tilbyder Schosche flere monteringsmuligheder.

Se også:  Heftig pris og vilde features: Nu kommer Sony Xperia Pro til Danmark

MagicMount Vent (øverst) er en særdeles elegant løsning, hvis du ikke gider fastmonterede løsninger i din bil eller ofte skifter bil. Holderen til Vent-løsningen kan nemlig sættes fast i de fleste luftdyser i bilens instrumentbræt, og det fungerede særdeles godt og var en nem, billig og brugervenlig løsning. MagicMount Windows (nederst) kan derimod placeres på overfladen i din bil – instrumentbrættet, vinduet osv., og også her fungerede holderen fint.

Finten med at placere en magnet på mobilen giver en utrolig nem montering, når mobilen skal placeres i bilen, da den hopper på holderen, og det gør desuden, at du kan placere mobilen, som du har lyst – vandret, lodret eller skråt, uden at skulle justere holderen. Jeg oplevede heller ikke, at mobilen gled ned fra holderen.

Se også:  Android 12 nærmer sig – nu kommer detaljerne


Scosche MagicMOUNT Vent samt Windows
4.5

Resume

Pris: 249 og 299 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bilen
mobilholder
Scosche
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S