Test: Scansonic M-5BTL

Test: Scansonic M-5BTL

Share

Kabinetterne er nydeligt forarbejdet i højglanspoleret tofarvet lak med en skarp kant mellem den sorte kabinetdel i bunden og den hvide øverst. Der streames til hovedhøjttaleren ved hjælp af Bluetooth. Øverst på venstre højttaler er der et touchpanel til betjening, men der medfølger også en traditionel fjernbetjening, som i parentes bemærket er udført i ægte metal og ikke i kedelig plast. Fra denne kan du vælge indgange og endda styre bas og diskantniveauerne.

Ud over musik kan du bruge Scansonic til at forbedre tv-lyden. Den har såkaldt tv-learning, som betyder, at den kan lære kommandoerne fra dit tv’s fjernbetjening. Det er smart og gør brugsområdet på Scansonic meget bredt. Designet er også ret nydeligt, så højttalerne kan sagtens placeres i stuen ved tv’et og tåle at blive kigget på. Der er også huller til beslag, så du kan hænge dem på væggen eller stille dem på særlige standere.

Se også:  Smart højttaler med blockchain-teknologi

Du har ikke brug for en app. Og så snart du har lyd igennem vil du opleve et lydbillede, der har en klang og størrelse, som de andre testdeltagere ikke helt kommer i nærheden af. Der er god sammenhæng og finesse i gengivelsen, som er rent ud betagende. Ved helt lave lydstyrker bliver lyden lidt for tilbagetrukket – der skal lidt volumen til før højttalerne rigtig viser deres styrke.

Del denne