Test: Testvinderen imponerer

Test: Testvinderen imponerer

Share

Ydelse, skærm og finish gør Samsung S6 edge+ til testens vinder

Apples iPhone har været vanskelig at slå, når vi taler finish og lækre detaljer, men med S6 edge+ matcher Samsung den mægtige modstander på disse punkter.
Det kræver naturligvis, at du kan leve med Android som styresystem. Men med Samsungs ekstra lag af funktioner, der endelig er blevet lette og gennemskuelige at bruge, så er denne model et godt bud på din næste high end-smartphone.

S6 edge+ er ikke blot uimodståelig lækker. Det er også en ekstrem hurtig smartphone. Desuden får du en skærm på hele 5,7”, endda med enorm opløsning. Denne smartphone er en vinder og testens vildeste oplevelse.

Se også:  Huawei og Porsche går sammen om luksuriøs smartphone

For det er ikke kun de kolde facts, der imponerer. I hånden opleves S6 Edge+ som en særdeles kompetent smartphone, der interagerer fremragende med Android-styresystemet.
Det er Samsungs egen overbygning på styresystemet, der skaber ekstra fordele – for eksempel at du har direkte adgang på skærmen hele tiden til det, du bruger hyppigst.

Skærmen er endda buet ud over sidekanterne, hvilket er med til at give et flot look. Du kan vælge farve i forhold til dine kontakter, og skærmsiden vil lyse op i den farve, du har valgt, når personen eller appen er aktiv. Det er altså liret og nyttigt på samme tid!

Se også:  Nokia 3310 vender tilbage

Del denne