Test: Samsung Level On

Test: Samsung Level On

Share

Trådløs lyd kan være en velsignelse, når du er på farten. Du slipper for at have et kabel dinglende og for at række ned i lommen efter mobilen, hver gang du skal skifte nummer eller justere lydstyrke.

Lydkvaliteten bliver også bedre og bedre på Bluetooth-hørebøfferne. Det er Samsung Level On et ganske godt bevis på. Her får du et lækkert og velafbalanceret lydbillede, der matcher det meste musik. Bøfferne sidder solidt og behagelig på hovedet, men er temmelig store af on-ears at være. Heldigvis kan de foldes sammen, så de er nemme at have i tasken.

Musikken kan du styre direkte på hovedtelefonerne. Det sker ved at glide fingrene over den touchfølsomme overflade på højre ørekop. Glid frem eller tilbage for at skifte nummer og op eller ned for at justere lydstyrke. Med to hurtige prik starter du eller stopper du musikken. Man vænner sig hurtigt til styringen, som dog har den ulempe, at man nemt kan komme til at skifte nummer ved utilsigtet at strejfe ørekoppen.

Se også:  Samsung Galaxy S8: Her er vores første indtryk

På siden af ørekoppen er der en knap til noise cancelling, som sikrer, at du kan lytte helt i fred på flyet eller i toget. Batteriet holder til mange dages musiklytteri på en opladning, dog lidt mindre, hvis du også bruger noise cancelling. Der er således tale om et virkelig gennemført trådløst headset, som dog heller ikke er billigt.

Samsung Level On

Resume

Pris: 2199 kroner

4
Her er den bedste dagspris på:
Samsung Level On Wireless priser
Del denne