Home » Mobiltelefon » Samsung Galaxy S20 Ultra [TEST]: Ekstremt kamera i Samsungs nye supermobil
Samsung Galaxy S20 Ultra [TEST]: Ekstremt kamera i Samsungs nye supermobil

Samsung Galaxy S20 Ultra [TEST]: Ekstremt kamera i Samsungs nye supermobil

Share

Ved video er det også muligt at vælge en “Superrolig” tilstand, hvor billedstabiliseringen tager ekstra godt fat. Så er det muligt at skyde vild action nedad pisten eller ud af motions-biketracket, uden at de slører helt ud.

Smarte features

Samsung har desuden introduceret en ny smart kamerafeature med S20-modellerne. Den hedder “Tag ét” og giver dig på en nem måde fornøjelse af kameraets mange egenskaber. Ved at klikke en gang på aftrækkeren eller holde den inde et stykke tid, får du en række forskellige versioner af dit skud. Både som foto og som video i forskellige afstande og med forskellige effekter, filtre m.m.

Det kan lyde som en fjollet gimmick, men hvis man gerne vil have et interessant skud, man kan dele på sociale medier, så kan det faktisk være en hurtig genvej.

Se også:  Den stærkeste teknologi i lækker storskærmsmobil

Kameraet byder også på det “sædvanlige” udvalg af features som ultravidvinkel, Pro-mode, panorama, portræt osv.

Det skal dog mere til et godt kamera end smarte features, men heldigvis er den grundlæggende billedkvalitet af absolut fineste klasse. Billederne står med en fremragende kontrast og farvegengivelse, og ved svagere lysforhold er kameraet i stand til at kombinerer ni pixels fra 108 MP-sensoren ned til én stor, så du får imponerende lysstærke og skarpe billeder i kassen.

Frontkameraet skyder 40 MP billeder og video op til 4K 60 fps med lige så fine resultater som det bagerste kamera.

Den stærkeste Android

Samsung har anvendt sin egen nyudviklede processor i mobilen, og det er en særdeles heftig sag. I vores benchmark tromlede den alle Android-konkurrenter på rå ydelse.

Grafikken kører flydende på en måde, vi ikke helt set før, og mobilen håndterer spil, video og multitasking i stor stil uden at brokke sig. Det har de 12 GB ram, der er indbygget, også en vis del af æren for.

Se også:  Vind en seniorvenlig smartphone i lækkert design

Netværksdelen er toptunet. Der er den nye hurtige Wi-Fi 6-standard, og så er det den første mobil på markedet med indbygget 5G. Det er ikke noget, vi kan drage nytte af lige nu og her, men i løbet af året åbner de første 5G-netværk i Danmark, og så er S20 Ultra klar til at modtage det lynhurtige mobile internet.

Kæmpe batteri

Batteriet i mobilen er en stor sag på 5000 mAh. Men den hurtige skærm og det stærke kamera trækker også en del strøm, så du skal ikke sætte næsen op efter dagevis af brug på en opladning.

TAGS
Galaxy
Samsung
smartphone
smartphones
ultra-zoom
zoom

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S