Home » Mus » Test: Roccat Kiro
Test: Roccat Kiro

Test: Roccat Kiro

Share

Roccat Kiro er en ambidekstral gamingmus, der henvender sig til FPS (First Person Shooter) spillere såvel som MOBA (Multiple Online Battle Arena) spillere.

Der er tale om en alsidig mus, hvor man kan skifte sidepanelerne ud alt efter, hvad man skal bruge musen til. Der medfølger to paneler med to knapper, samt to paneler uden knapper. Disse kan udskiftes med et snuptag, hvilket er yderst let, da de holdes fast via magnetisme. Musen er af mellemstor størrelse. Den kan med fordel anvendes med palm- eller claw- greb.

Kvaliteten virker overbevisende. Musens sider har en lettere ru overflade, og oversiden er belagt med en gummilignende belægning. Så det er en god kombination af praktisk tænkning og komfort. Scrollhjulet er titaniumbeklædt med en gummiring. Ledningen er 1,8 meter lang med en rimelig blød plasticbelægning. Musen benytter sig af en 2000 dpi Pro-Optic R2 sensor. I overdrive-tilstand kan den gå op til 4000 dpi.

Se også:  Guide: Kør Steam på din Raspberry Pi

Det er mere end nok til de fleste, og selve musens præsision er god, omend den ikke når topkonkurrenterne på markedet. Det er dog også en mus i et langt mere overkommeligt prisleje. Den gør et godt job specielt til prisen. Softwaren til musen er Roccats sædvanlige Swarm-software, og det er her, man kan ændre musens indstillinger. Inklusive farven på Roccats logo, der kan vises i 16,7 millioner farver.  


Roccat Kiro
4

Resume

Pris: 449 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Roccat Kiro
TAGS
Gaming
gaming-mus
mus
Roccat

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S