Home » Mus » Test: Razer Mamba Tournament Edition
Test: Razer Mamba Tournament Edition

Test: Razer Mamba Tournament Edition

Share

Denne mus er så at sige ‘lillebroderen’ til den endnu mere eksklusive Mamba gamingmus, den eneste forskel er, at man ikke kan indstille trykstyrken for knapperne og heller ikke kan anvende musen trådløst.

Der er tale om en forholdsvis stor mus, men den virker grundet sin kurvede formgivning alligevel ret kompakt. Den er fremstillet i sort mat plastik med en anelse ruhed, hvilket sikrer en god kontakt med musen. Ergonomien er god, musen kan bruges gennem længere tid, uden man trættes.

Mamba Tournament Edition kan benyttes med såvel palm-, claw- og tip-greb, hvor man holder musen med fingerspidserne. Hvad det angår, er det testens mest alsidige mus.

Se også:  Virtual reality anno 2020

Det er testens eneste mus, hvor scrollhjulet har sideværts klikfunktion, det kan vise sig at være nyttigt, men de primære musetasters tydelige reaktion med en god respons glæder endnu mere.
Musen virker også meget præcis ved de lavere dpi-indstillinger, det er eksempelvis også muligt at kalibrere musen, så den indstiller sig efter den musemåtte, man anvender.

Mamba understøtter skift mellem fem forskellige dpi-indstillinger i spillet, det fungerer fint, men sammenlignet med Hyperion Fury er det lidt mere besværligt, hvis man benytter palm-grebet.
Musen her har den absolutte højeste dpi-værdi, den kan indstilles trinløst op til de 16.000 dpi, men reelt set er det nærmest umuligt at styre noget som helst ved så høje dpi-indstillinger.

Se også:  Contour Unimouse [TEST]: Enestående ergonomisk mus

Synapse driversoftwaren er fornuftigt opbygget, den giver mulighed for en del interaktion, herunder at styre musens imponerende RGB-belysning.


Razer Mamba Tournament Edition
  • Features
  • Ydelse
  • Ergonomi
  • Kvalitetsindtryk
  • Software
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger:

Imponerende gamingmus der overbeviser på mange områder. Den er måske lidt dyr, men byder også på ekstremt høje dpi-værdier til dem, der søger dette. Nok så vigtigt er ergonomien og præcisionen, man føler i brug.

Pris: 689 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Razer Mamba Tournament Edition
TAGS
Gaming
mus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S