Home » Hovedtelefoner og højttalere » Test: Razer Leviathan Mini
Test: Razer Leviathan Mini

Test: Razer Leviathan Mini

Share

Razer Leviathan Mini er en lille kompakt Bluetooth 4.0 højttaler med understøttelse af aptX, der er kendetegnet ved en meget energisk og kraftfuld lydgengivelse, samt hvad man nærmest må beskrive som spilleglæde.

Samlingskvaliteten er upåklagelig, og højttaleren måler 185 mm x 54 mm x 55 mm med en vægt på beskedne 550 gram. Den er i sandheden mobil af natur, hvilket den medfølgende polstrede bærepose også understreger. Batteriet er på 2600 mAh batteri, hvilket synes at være i overensstemmelse med Razers påstande om, at batteriet kan holde op til ti timer.

Når batteriet er tomt, tager det i omegnen af fire timer at lade op igen, og det gøres via den medfølgende adapter. Udover dette medfølger der et kort 3,5 mm minijackkabel, hvis man ikke vil benytte sig af Bluetooth-opkobling.

Se også:  Musikken bliver klædt i vinterfarver – B&O iser sine produkter

Denne foregår i øvrigt helt problemløst, og der er også understøttelse af NFC for parring via berøring. Betjeningen er ganske ligetil og klassisk, to volumenknapper på toppen sammen med en multifunktionsknap. Med multifunktionsknappen kan man pause numre, hoppe et nummer frem eller tilbage samt anvende den til at besvare opkald, når ens smartphone er parret med Leviathan Mini.

Højttaleren understøtter Combo Play, hvilket vil sige, at man trådløst kan sammenkoble to Leviathan Mini, så de begge afspiller musik fra samme kilde, det er også muligt at vælge stereo-mode, hvor hver højttaler tager sig af hver sin kanal.

Det lyder potentielt til at udvide højttalerens kapacitet endnu mere med mulighed for et rigtigt stereoperspektiv. Desværre havde vi kun et enkelt testeksemplar. Det er dog bestemt ikke fordi, Razer Leviathan Mini mangler power, for den lille højttaler kan spille temmeligt højt og det med et kraftoverskud og en tilstedeværelse i bassen, der nærmest virker overvældende størrelsen taget i betragtning.

Se også:  Logitechs Z905 [TEST]: Sæt surround på din gaming!

Det kan man takke bestykning på to 45 mm fuldtoneenheder samt to 40 mm passive enheder for. Frekvensgangen går fra 50 Hz til 20 kHz, fysikkens love er trods alt ikke ophævet. Men det vigtigste er, at højttaleren lyder glimrende, med en lyd der betoner mellemtone og bas. For dens størrelse, selv til en pris der ikke er i den beskedne ende, er den en meget overbevisende musikformidler. 


Razer Leviathan Mini
4.5

Resume

Pris: 1349 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Højttaler
Razer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S