Test: Spækket med funktioner

Test: Spækket med funktioner

Share

Bag et lidt kedeligt ydre gemmer sig masser af nyttige funktioner i QNAP TS-251+

QNAP’en leveres som mange andre NAS’er uden harddiske, men heldigvis er de lette at installere. Det sker med fire skruer, som du ikke kan placere forkert.

Når det er gjort kan du glæde dig over, at disken kommer i gang med det samme, og du kan straks overføre filer. Men bruger du 10 minutter på at installere den omfattende softwarepakke, får du adgang til en lang række, særdeles brugbare programmer. Du kan sætte NAS’en til at hente film og serier (ikke altid lovligt) eller andre filtyper, billed-behandle og meget mere. Du kan endda fortælle den, hvor stor båndbredde den må nappe af internettet – smart, da du derved sikrer, at der også er plads til andre opgaver på nettet. Du kan også lave skemaer, hvor du beder den hente store filer på bestemte tidspunkter af døgnet. For eksempel om natten, når ingen alligevel bruger internettet.

Se også:  QNAP TS-328 [TEST]: NAS til hjem og kontor klarer raid 5 til spotpris

Der er også HDMI-tilslutning, og den popper op på dit smart-tv med apps, som minder om dem, mange smart-tv’er har. NAS’en har tilmed et grafikkort, som det du finder i mange billige bærbare computere, og så kan du for eksempel se film direkte fra QNAP’en på dit tv. Alt målt og vejet er QNAP en genial NAS, som vinder testen. Ikke så meget for sit halvkedelige chassis, men kombinationen af en halvhurtig processor og de ekstremt vellykkede og brugervenlige programmer gør den til vores favorit.

QNAP TS-251+
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Resume

Pris: 2300 kroner

5
Del denne