[Test]: Philips 328P6VJEB

[Test]: Philips 328P6VJEB

Share

Philips tilbyder et par store 4K-skærme, herunder den anselige BDM4037UW på 40 tommer. 328P6VJEB på 32 tommer er sandsynligvis en mere praktisk størrelse til de fleste behov.

Denne skærm bruger et VA-panel, hvis største fordel er den fremragende kontrast. Den gør skærmen fantastisk til video. Men den har ikke kun ét speciale; den kan også løse andre opgaver. På ét punkt falder den dog igennem: Stilfuld er den ikke. Det generelle indtryk virker billigt. Men hvad den måtte mangle i stil, henter den ind på funktionalitet.

Foden tilbyder justering af højde, rotation og skråstilling, og man kan skifte den ud med et VESA-kompatibelt alternativ. Der er også masser af forbindelsemuligheder med DisplayPort, HDMI, DVI og sågar VGA-forbindelse på bagsiden, og der er fire USB 3.0-porte på siden.

Se også:  4K-skærme [STORTEST]: Syv af de bedste ultra HD-skærme

Den generelle billedkvalitet er god, og den markante 2.317:1-kontrast puster virkelig liv i film og spil. Eftersom der er tale om et VA-panel, er gaming ikke skærmens stærkeste side på grund af teknologiens langsomme responstider, men den er i orden til spil, der ikke er komkurrenceprægede.

Alt i alt har den en fin række funktioner, og den vil appellere til dem, som vil læne sig tilbage og se film på deres pc.

Philips 328P6VJEB

Sammenfatning

Skærmstørrelse: 32”
Skærmtype: VA
Opløsning: 3840 x 2160
Responstid: 4 ms
Pris: 5000 kr.

4
Del denne