Test: Philips 277E6EDAD

Test: Philips 277E6EDAD

Share

Har det svært i konkurrencen

Philips kan sagtens lave gode pc-skærme, men denne model får ikke vores anbefaling

Med denne Philips får du samme skærmstørrelse og opløsning som hos testvinderen fra Asus, og prisen er næsten den samme. Men 277E6EDAD fylder mere på grund af en ret stor og ikke særlig pæn plastikramme omkring skærmen. Foden ser elegant ud, men også den er lavet i et billigt plastmateriale. Foden holder dog skærmen fint på plads, og du kan vinkle den lidt op og ned. Skærmen kan ikke justeres i højden, og den sidder lige en tand for højt efter vores smag og det, som ergoterapeuter vil anbefale.

Se også:  Clockradioen lever i bedste velgående

Men det handler jo især om billedet. Og her skaber Philips-skærmen en god stemning farve- og lysmæssigt, når der vises film. På det punkt er den virkelig på hjemmebane. Den kan levere næsten det samme fine, filmiske skær som testvinderen fra Asus.

Men hvis du går i gang med et spil på computeren, er det tydeligt, at dette ikke er en kvalitetsskærm. Der er ikke slør efter ting i bevægelse, men heller ikke den ro, du gerne vil have i et spil. Som mange andre billige skærme har denne Philips også tendens til at blive for mørk og miste detaljer i de mørke områder af billedet. Skruer du op for lyset, mister du til gengæld detaljer i de lyse områder.

Se også:  De bedste bud på din nye smartphone [TEST]

Del denne