Test: Philips 277E6EDAD

Test: Philips 277E6EDAD

Share

Har det svært i konkurrencen

Philips kan sagtens lave gode pc-skærme, men denne model får ikke vores anbefaling

Med denne Philips får du samme skærmstørrelse og opløsning som hos testvinderen fra Asus, og prisen er næsten den samme. Men 277E6EDAD fylder mere på grund af en ret stor og ikke særlig pæn plastikramme omkring skærmen. Foden ser elegant ud, men også den er lavet i et billigt plastmateriale. Foden holder dog skærmen fint på plads, og du kan vinkle den lidt op og ned. Skærmen kan ikke justeres i højden, og den sidder lige en tand for højt efter vores smag og det, som ergoterapeuter vil anbefale.

Se også:  Farvestærk skærm til billige penge

Men det handler jo især om billedet. Og her skaber Philips-skærmen en god stemning farve- og lysmæssigt, når der vises film. På det punkt er den virkelig på hjemmebane. Den kan levere næsten det samme fine, filmiske skær som testvinderen fra Asus.

Men hvis du går i gang med et spil på computeren, er det tydeligt, at dette ikke er en kvalitetsskærm. Der er ikke slør efter ting i bevægelse, men heller ikke den ro, du gerne vil have i et spil. Som mange andre billige skærme har denne Philips også tendens til at blive for mørk og miste detaljer i de mørke områder af billedet. Skruer du op for lyset, mister du til gengæld detaljer i de lyse områder.

Se også:  Test: Acer Predator XB271HU

Som de øvrige skærme i testen har Philips 277E6EDAD en række forudindstillinger, som du vælger via touchknapper i bunden af skærmens højre side. Desværre er de ekstremt svære at ramme korrekt og navigere rundt i. Ja, det er nærmest umuligt, og her ville mekaniske knapper være at foretrække.

Det er ikke fordi, denne Philips-skærm er helt håbløs, men den skuffer i forhold til konkurrenterne, og når du kan få en skærm som testens Asus 100 kroner billigere, kan vi ikke give 277E6EDAD nogen anbefaling.

Philips 277E6EDAD

Den tykke ramme omkring skærmen gør ikke noget godt for designudtrykket. Skærmen ser lidt gammeldags ud.

Philips 277E6EDAD
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Resume

Pris: 1999 kroner

2
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Philips 40PFT4101 priser
Del denne