Home » Skærm » Test: Philips 241P6EPJEB
Test: Philips 241P6EPJEB

Test: Philips 241P6EPJEB

Share

Kompakt luksus

Et behovet en kompakt skærm i høj kvalitet, så er denne Philips et godt bud

En skærmstørrelse på blot 23,8” og specifikationer, der ligeså godt kunne placere denne Philips-skærm i den prisbillige kategori, gør, at skærmen på papiret er en taber. Men det er den slet ikke.

Der er kvalitet bag hver eneste pixel, og har du behov for en mindre skærm end de 27” eller 32”, konkurrenterne i testen tilbyder, er 241P6EPJEB et solidt bud.

Kvalitetsindtrykket er højt, og så snart du har samlet skærmen, kan du tydeligt se, hvorfor den hører til i denne prisklasse. Designet er ganske ordinært og faktisk lidt gammeldags, men kvaliteten er gennemført – helt ned til den ret store strømforsyning.

Se også:  Asus ProArt Display PA279CV [TEST]: Alsidig skærm med stor præcision

Ergonomien er også på plads med en fjederbelastet mekanisme til at køre skærmen op og ned i den solide og nydelig fod, der holder den på plads. Du kan også nemt vippe og dreje skærmen, så den står perfekt i forhold til din position.

Den tykke ramme har givet plads til knapper på fronten og et godt kamera i toppen. Der er også blevet plads til højttalere i bunden af skærmen. De er større og spiller bedre end langt de fleste højttalere i andre pc-skærme. Ikke imponerende – det er jo en fladskærm – men på et niveau over de øvrige testdeltagere i hele testen.

Ifølge specifikationerne har Philips mindre lysstyrke end de to øvrige, men i praksis har den et meget klart og rent billede. Skarpheden er eminent, og arbejder du meget med tekst eller billeder, vil du elske måden, den gengiver det på. Tekst i et regneark står helt rent og skarpt og er let at læse. Ser du film, vil du blive glad for det nærmest glansbilledagtige billede, som skærmen leverer. Til kritisk billedbehandling dur skærmen dog ikke. Til almindeligt pc-brug er der tale om en kvalitetsskærm til brugere, som mener, at 24” er rigeligt.

Philips 241P6EPJEB

Med god plads til højttalere i bunden leverer skærmen ret god lyd. Skærmen justeres i højden med en fjederbelastning.


Philips 241P6EPJEB
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
3

Resume

Pris: 3800 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Philips
skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S