Test: Philips 241P6EPJEB

Test: Philips 241P6EPJEB

Share

Kompakt luksus

Et behovet en kompakt skærm i høj kvalitet, så er denne Philips et godt bud

En skærmstørrelse på blot 23,8” og specifikationer, der ligeså godt kunne placere denne Philips-skærm i den prisbillige kategori, gør, at skærmen på papiret er en taber. Men det er den slet ikke.

Der er kvalitet bag hver eneste pixel, og har du behov for en mindre skærm end de 27” eller 32”, konkurrenterne i testen tilbyder, er 241P6EPJEB et solidt bud.

Kvalitetsindtrykket er højt, og så snart du har samlet skærmen, kan du tydeligt se, hvorfor den hører til i denne prisklasse. Designet er ganske ordinært og faktisk lidt gammeldags, men kvaliteten er gennemført – helt ned til den ret store strømforsyning.

Se også:  Buet kæmpeskærm fra Philips

Ergonomien er også på plads med en fjederbelastet mekanisme til at køre skærmen op og ned i den solide og nydelig fod, der holder den på plads. Du kan også nemt vippe og dreje skærmen, så den står perfekt i forhold til din position.

Den tykke ramme har givet plads til knapper på fronten og et godt kamera i toppen. Der er også blevet plads til højttalere i bunden af skærmen. De er større og spiller bedre end langt de fleste højttalere i andre pc-skærme. Ikke imponerende – det er jo en fladskærm – men på et niveau over de øvrige testdeltagere i hele testen.

Del denne