Test: Pc’en er blot 10 cm – duer den?

Test: Pc’en er blot 10 cm – duer den?

Share

Denne computer kan ligge i en hånd, men huser alligevel en komplet Windows-pc, som du kan stikke direkte i en pc-skærm eller i HDMI-porten i et tv. Men kan den virkelig bruges til noget? Det tester vi her

Her kan du virkelig tale om en bærbar computer! Lenovo Ideacentre Stick 300 måler 100 x 38 x 15 mm, indeholder en Intel Atom-processor, Wi-Fi, Bluetooth og Windows 8.1, som du kan opgradere gratis til Windows 10. Desuden har den 2 GB hukommelse og 32 GB lagerplads. Du mangler blot tastatur, mus og skærm.

De to første kan tilsluttes trådløst, og skærmen kobler du på ved at stikke mini-pc’en ind i en pc-monitors eller et tv’s HDMI-indgang. Hvis du har et lille sæt tastatur/mus af rejsetypen med trådløs forbindelse, så har du fået en virkelig kompakt, samlet løsning. Dog skal du tilslutte strøm til Lenovo Ideacentre Stick 300 med en lille strømforsyning.

Se også:  Asus ZenBook 3 UX390UA [TEST]: Gylden letvægter

Mange vil nok sige, at så kan man lige så godt tage en tablet med – sådan en fås jo også med Windows-styresystem. Og det er svært at argumentere imod. For en tablet fås med kraftigere processor og fungerer mindst lige så godt. Den er større, mere kostbar, men så får du jo også en skærm og mus/tastatur med i prisen.

Del denne