Test: Onkyo OKAx6B

Test: Onkyo OKAx6B

Share

Dynamisk mini

Onkyo har været i Danmark i mange år med hi-fi- og hjemmebioprodukter, men er forholdsvis ukendt som leverandør af trådløse Bluetooth-højttalere. Selskabets erfaring med lyd i høj kvalitet er heldigvis sivet videre til de lettere produkter – i hvert fald denne model, som er virkelig solidt bygget.

Enheden er ellipseformet, og kabinettet er i tykt aluminium. Det kombineret med skridsikkert gummi i bunden og et panel med knapper, der også er lavet af lækker gummi, giver en lækker kvalitetsfornemmelse.

Du kan parre to højttalere til stereo og du kan have op til fire par – altså otte højttalere – til at spille sammen. Det er nok til at spille selv en kæmpe stue op, men også en prismæssigt meget kostbar løsning.

Se også:  Scosche SportclipAir [TEST]: Bedst til træning

Nøjes du med en enkelt højttaler, vil du alligevel opdage, at den ret kompakte enhed kan levere et overraskende stort lydbillede. Grunden er, at man har placeret de to basenheder i hver sin ende af ellipsen, så de spiller ud til siderne, mens to mellemtone/diskan- enheder peger fremad og lidt op. Lyden spredes altså godt ud i rummet, og tilsammen giver det et lydbillede, der er dynamisk og helt fri for resonanser. Musikken bliver dog lidt presset, når du skruer op for volumen.

Musikvalget kan også styres med en af knapperne øverst på kabinettet.

Musikvalget kan også styres med en af knapperne øverst på kabinettet.

Onkyo OKAx68
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Resume

Pris: 1799 kroner

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Del denne