Test: Et øje i reolen holder vagt

Test: Et øje i reolen holder vagt

Share

Hvor simpelt kan du overvåge dit hjem? Dette kit fra Canary er næsten så enkelt, som sådan noget kan blive, men kan det virkelig erstatte et abonnement hos et sikkerhedsfirma?

Kan en lille cylinderformet 16 centimeter enhed på bogreolen reelt udgøre et helt vagtværn? Det hævder folkene bag denne nye Canary-alarm.

Det indbyggede kamera med 1080p-opløsning kan overvåge et rum, hvis det placeres rigtigt. Skulle der opstå bevægelse i dets synsfelt, vil alarmen blive udløst. Samtidig vil du få en besked fra en app, og du vil endda kunne se, hvad der foregår. Det lyder jo som en oplagt løsning til det smarte hjem, og med en pris på 1695 kroner er det en overkommelig løsning. Nu kan Canary godt nok kun overvåge ét rum ad gangen, men kan udbygges med flere alarmer i samme system. Og placerer du dem med omtanke – ved indgange og i større rum som stuen – bør du kunne dække det meste med få enheder.

Se også:  Nem overvågning til hjemmet

Opsætningen af Canary er meget enkel. Du følger den medfølgende vejledning trin for trin. Reelt skal du blot slutte enheden til en stikkonakt og dit netværk (har også Ethernet-tilslutning), downloade en app til iOS eller Android, og stille alarmenheden op. Og vupti, der er hul igennem til dit private vagtværn!

Canary app.

Du kan bruge det indbyggede kamera live, men også få tilsendt en video, så du kan se, om det bare er hunden, der har udløst alarmen.

Del denne