Test: Netgear AirCard 790

Test: Netgear AirCard 790

Share

Netgear AirCard 790 er et LTE (4G) kategori 6 hotspot med carrier aggregation, det betyder, at den i teorien – såfremt telemasterne også understøtter dette – under de bedste forudsætninger burde være i stand til at nå maksimale downloadhastigheder på 300 Mbit/s, samt uploadhastigheder på op til 50 Mbit/s.

Er der ikke 4G-dækning, går enheden over til 3G-netværk i stedet, og man kan også vælge kun at koble sig på enten 4G- eller 3G-netværk. Carrier aggregation gør enheden i stand til at koble sig på flere forskellige frekvenser samtidigt, når de fysiske omstændigheder tillader det. Netgear AirCard 790 understøtter forbindelser via 2,4 GHz frekvensbåndet samt 5 GHz frekvensbåndet.

Se også:  Her er de bedste routere til studiet

Den lille hotspot har en gummilignende beklædning, der ganske enkelt gør den behagelig at håndtere. Den vejer også blot 136 gram, og med dimensionerne 110 mm x 68 mm x 15,44 mm kan den også tages med overalt. Alternativt kan man købe en matchende dock, der forvandler hotspotten til en stationær router med forbedret rækkevidde og LAN-porte. AirCard 790 betjenes via den indbyggede 2,4” LCD-touchskærm, der dels frigiver oplysninger til brugeren og dels gemmer på indstillingsmulighederne.

Del denne