Home » Tilbehør » Test: Trådløs kaffemaskine
Test: Trådløs kaffemaskine

Test: Trådløs kaffemaskine

Share

Tanken er rigtig god. Du vågner op om morgen, og alt du skal gøre, for at få din uundværlige kop morgenkaffe, er at gribe mobilen og give den et tryk. Men Nespresso Prodigio leverer desværre ikke drømmescenariet

Det kan du med Nespresso Prodigio, og som om det ikke var nok, er der også mulighed for at tidsindstille maskinen, så kaffen står klar på et specifikt klokkeslæt. Sagen er blot, at for at dette fantastiske scenarie kan udspille sig, kræver det en del forberedelse.

Forarbejdet med at fylde vand på maskinen, putte kapsel i og sætte en kop foran må gøres, inden du kan nyde luksusfornemmelsen ved at brygge kaffe fra sengen. Og dét for kun en enkelt kop ad gangen. Vil du lave flere, skal forberedelsen ske om igen. Det begrænser fordelene ved den trådløse funktionalitet en hel del. Især når kaffebrygning med en maskine som denne – der med undtagelse af Bluetooth-forbindelsen er en standard Nespresso-model –  alligevel ikke tager mere end nogle få sekunder af din dyrebare tid om morgenen.

Se også:  Creative BT-W4 [TEST]: Få stærk Bluetooth-forbindelse i hvad som helst
Hurtigere at klikke på knappen

Og når du alligevel er stået op, er det faktisk hurtigere bare at klikke på den ene knap på maskinen, der sætter brygningen igang end at tage mobilen op ad lommen, låse den op, åbne appen og klikke på ”Bryg”-knappen. Selvom der hverken teknisk eller betjeningsmæssigt er noget i vejen med Prodigio, så giver den trådløse kaffebrygning bare ikke meget mening, før vi får en maskine, der også selv kan fylde vand og kapsler på samt stille en ny kop klar. Den største fordel ved Nespresso Prodigio er, at du via den trådløse forbindelse nemt kan tjekke maskinens tilstand, så du kan gøre, hvad der skal til for at holde den vedlige.

Se også:  Bluetooth-forbedringer på vej til Windows 11


Nespresso Prodigio
2

Resume

Pris: 1599 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bluetooth
Nespresso Prodigio

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S