Home » Bærbar computer » Test: MSI GE72 2QC, rendyrket gaming-mastodont
Test: MSI GE72 2QC, rendyrket gaming-mastodont

Test: MSI GE72 2QC, rendyrket gaming-mastodont

Share

Voldsom og vild i både design og performance – her føler gameren sig hjemme.

Voldsom! Det var det første ord, der faldt os ind, da vi så MSI GE72 2QC. For den store bærbare pc med 17,3”-skærm er ikke kun fysisk stor. Også formerne med riller i metaloverfladen og det store røde logo, der mest af alt minder om det logo, der pryder bilerne fra italienske Lamborghini, sender et umisforståeligt signal. Dette design vil med garanti henrykke et yngre publikum, mens vi, der har en lidt mere vigende hårgrænse, nok vil mene, at overdrivelse ikke altid bør fremme forståelsen.

Heldigvis er smag og behag forskellig, og vi synes også, det er herligt, at MSI tør gå ”all in” og laver en maskine, der på ingen måde skjuler sin mission. Den store skærm har full HD-opløsning, og hvis du tilslutter en ekstern skærm til computeren, vil det indbyggede grafikkort kunne trække en skærmopløsning op til 4K. Det kunne være relevant, hvis du for eksempel streamer 4K-indhold fra en udbyder som Netflix.

Se også:  MSI Prestige 14 EVO [TEST]: Godt alternativ til de kendte mærker

Metalchassiset går igen, når du lukker computeren op, og det ser overbevisende ud. Metallet føles dog koldt på hænderne, når maskinen har været med i en rygsæk. Samtidig glider man lidt på overfladen, når hænderne er blevet varme.

Tastaturet har til gengæld en god gummioverflade, og tasterne føles solide. Det er da også Steelseries – kendt for specialiseret gamingtilbehør – der står bag tastaturet. Den store skærm er en fornøjelse, når der spilles, og modsat testdeltageren fra Dell, der også har 17,3”-skærm, kan MSI virkelig trykke den af, når der spilles. Den måler omtrent lige så godt som Asus og MM Vision, og selv når du presser elektronikken hårdt, skal der meget til, før blæseren bliver generende. Det skyldes blandt andet, at der bruges flere blæsere frem for én stor.

Skærmen står skarpt og uden slør, og vi noterer, at den også har fin glans og dybde, når der skal ses film. Og film det vil du nyde på den store skærm, ikke mindst fordi lydkvaliteten fra de indbyggede højttalere er ganske heftig. Højttalerne er fra Dynaudio, der er en dansk højttalerproducent, og lyden når godt ud og er meget tydelig. Der er rigtig god power i højttalerne, og selvom de ikke har de samme finesser i lyden som for eksempel B&O-højttalerne i HP-computeren, så passer lydbilledet godt til den store maskine.

Se også:  Strømforsyninger [STORTEST]: Strøm til din egen super-pc

Denne MSI er testens mest rendyrkede gamingmaskine – på godt og ondt. Men uanset hvad er den imponerende, og er behovet en heftig gamingbærbar med ekstra stor skærm, har vi absolut ingen problemer med at given GE72 2QC en anbefaling.

Ingen jantelov: Stor, voldsom og bygget til ren gaming. Overfladen i metal ser flot ud, men er ikke så rar at hvile hænderne på.

Ingen jantelov: Stor, voldsom og bygget til ren gaming. Overfladen i metal ser flot ud, men er ikke så rar at hvile hænderne på.

Høj opløsning
17,3”-skærmen har full HD-opløsning, men grafikkortet kan trække en 4K-skærm.

Dobbelt disk
Der er både en hurtig 256 GB ssd-disk til styresystem og en 1 TB harddisk til lager.

Massiv lyd
Lyden fra de indbyggede højttalere er overraskende massiv.

Fed grafik
Grafikkortet er Nvidias GTX 960M – det er blandt de kraftigste på markedet.


MSI GE72 2QC
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Datatid TechLife mener:

Den rendyrkede gamingmaskine får en klar anbefaling.

Pris: 10.000 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar
Gaming
MSI

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S