Test: MSI GE72 2QC, rendyrket gaming-mastodont

Test: MSI GE72 2QC, rendyrket gaming-mastodont

Share

Voldsom og vild i både design og performance – her føler gameren sig hjemme.

Voldsom! Det var det første ord, der faldt os ind, da vi så MSI GE72 2QC. For den store bærbare pc med 17,3”-skærm er ikke kun fysisk stor. Også formerne med riller i metaloverfladen og det store røde logo, der mest af alt minder om det logo, der pryder bilerne fra italienske Lamborghini, sender et umisforståeligt signal. Dette design vil med garanti henrykke et yngre publikum, mens vi, der har en lidt mere vigende hårgrænse, nok vil mene, at overdrivelse ikke altid bør fremme forståelsen.

Heldigvis er smag og behag forskellig, og vi synes også, det er herligt, at MSI tør gå ”all in” og laver en maskine, der på ingen måde skjuler sin mission. Den store skærm har full HD-opløsning, og hvis du tilslutter en ekstern skærm til computeren, vil det indbyggede grafikkort kunne trække en skærmopløsning op til 4K. Det kunne være relevant, hvis du for eksempel streamer 4K-indhold fra en udbyder som Netflix.

Se også:  MSI Z270 Gaming M5 [TEST]: Velbalanceret bundkort

Metalchassiset går igen, når du lukker computeren op, og det ser overbevisende ud. Metallet føles dog koldt på hænderne, når maskinen har været med i en rygsæk. Samtidig glider man lidt på overfladen, når hænderne er blevet varme.

Del denne