Test: Windows på budget

Test: Windows på budget

Share

Windows som styresystem er ikke nogen dårlig idé, og Lumia 640 har andre kvaliteter

Windows-styresystemet giver god mening på en smartphone. Se bare, hvor godt interaktionen Apple har haft mellem iPhones iOS og OS på Mac-computerne. De samme muligheder tilbyder Windows-miljøet. Her har problemet blot været, at du ikke kan få så mange apps, som du kan få til iOS og Android, og mange gode apps kommer stadig ikke til Windows-mobilerne.

Situationen er dog noget i bedring, og hvis du alligevel ikke har så meget brug for de manglende app-muligheder, så er Windows genialt, da du næsten kan bruge de samme applikationer som på din computer, overføre mellem disse enheder og i det hele taget have et lettere ”liv” mellem dine måske to mest brugte enheder.

Se også:  Smartphones [TEST]: Her får du den bedste mobil-lyd

Isoleret set er Lumia 640 en fin smartphone. Vi noterer, at Windows-fliserne på hovedskærmen fungerer fint, og at hastigheden generelt opleves som rigtig god. Skærmen reagerer kvikt, ligesom applikationer åbnes hurtigt. Der, hvor Lumia 640 halter, er på hukommelsen, blot 8 GB. Og så har kameraet rystende lav opløsning. Det kan gå an til en selfie, men du kan ikke bruge mobilen som kamera-alternativ på ferien. Desuden føles telefonen billig og plastikagtig i hånden.

Del denne