Test: Windows på budget

Test: Windows på budget

Share

Windows som styresystem er ikke nogen dårlig idé, og Lumia 640 har andre kvaliteter

Windows-styresystemet giver god mening på en smartphone. Se bare, hvor godt interaktionen Apple har haft mellem iPhones iOS og OS på Mac-computerne. De samme muligheder tilbyder Windows-miljøet. Her har problemet blot været, at du ikke kan få så mange apps, som du kan få til iOS og Android, og mange gode apps kommer stadig ikke til Windows-mobilerne.

Situationen er dog noget i bedring, og hvis du alligevel ikke har så meget brug for de manglende app-muligheder, så er Windows genialt, da du næsten kan bruge de samme applikationer som på din computer, overføre mellem disse enheder og i det hele taget have et lettere ”liv” mellem dine måske to mest brugte enheder.

Se også:  Nu kommer Surface Book til Danmark

Isoleret set er Lumia 640 en fin smartphone. Vi noterer, at Windows-fliserne på hovedskærmen fungerer fint, og at hastigheden generelt opleves som rigtig god. Skærmen reagerer kvikt, ligesom applikationer åbnes hurtigt. Der, hvor Lumia 640 halter, er på hukommelsen, blot 8 GB. Og så har kameraet rystende lav opløsning. Det kan gå an til en selfie, men du kan ikke bruge mobilen som kamera-alternativ på ferien. Desuden føles telefonen billig og plastikagtig i hånden.

Kan du leve med disse begrænsninger og med det ret sparsomme app-udvalg, kan vi sagtens anbefale dig at prøve denne Lumia 640, da den samtidig er til at finde til en virkelig skarp pris. Windows-systemet fungerer nemlig rigtig godt.

Windows på en smartphone er smart. Denne meget billige model fås i flere farvevarianter.

Windows på en smartphone er smart. Denne meget billige model fås i flere farvevarianter.

Microsoft Lumia 640
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Datatid TechLife mener:

Brugervenligt interface – og mobilen reagerer kvikt.

Pris: 1200 kroner

3
Brugerbedømmelse 4 (4 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Microsoft Windows 10 Professionel OEM priser
Del denne