Home » Hovedtelefoner og højttalere » Test: Massive hørebøffer
Test: Massive hørebøffer

Test: Massive hørebøffer

Share

Hovedtelefonerne Blue Lola lokker med metal og læder

Det vrimler frem med nye hovedtelefoner, så det er med at skille sig ud, hvis man vil gøre sig bemærket. Og det må man da sige, at Blue gør med de nye Lola-hørebøffer.

Designet er mildt sagt anderledes, med sin kringlede retro-futuriske kontruktion af metal og læder. Kraftige metalarme bukkes og bøjes for at holde headsettet fast på hovedet. Selvom man næppe kan tro det, inden man tager det på, sidder det faktisk overraskende behageligt – og enormt solidt på hovedet. Man undgår ikke en smule irritation i ørerne efter længere tids brug, men sådan er det med langt de fleste headsets.

Se også:  Logitech klar med lyd og lys til ambitiøse indholdsskabere

Eneste store ulempe ved konstruktionen er, at Lola ikke er særligt nemme at tage med sig, og de ikke kan tages ned om nakken, når du vil tage en pause fra musikken. Det føles som at sætte halsen i en skruetvinge. Det er producentens første hovedtelefon, men Blue er langt fra noget nyt mærke. Den amerikanske producent har lavet mikrofoner i mere end 20 år. Det betyder ikke nødvendigvis, at man så også kan lave gode hovedtelefoner, men det lykkes faktisk for Blue. Der er anvendt kraftfulde 50 mm drivere, og det giver seriøs punch i lyden.

Bassen er stor og fyldig, men samtidig stram og artikuleret, så der også er god plads til de øvrige detaljer. Lyden er en lille smule til den mørke side, men godt balanceret, også i stereobilledet, der har en god vidde. Der følger to ledninger af forskellig længde med – den ene med kontrolknapper til mobilen. ‘

Se også:  Technics EAH-A800 [TEST]: Lydkvalitet og støjreduktion på første klasse

Der er ikke Bluetooth, men det er helt fint, da dette ikke er en type hørebøffer, du vil tage med på farten. Det er et headset, du bruger derhjemme foran det store stereoanlæg, i musikstudiet eller foran computeren. Takket være den solide konstruktion og den store, detaljerige lyd, gør de sig rigtigt glimrende her. Pris: 2049 kroner.


Blue Lola
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Blue
hørebøffer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S