Home » Hovedtelefoner og højttalere » Test: Logitech Z533
Test: Logitech Z533

Test: Logitech Z533

Share

Det er nødvendigt at investere i et godt pc-højttalersæt, hvis du også vil have en hæderlig lydkvalitet, når du sidder ved computeren, og ikke kun hvis du streamer musik til eksterne højttalere fra computeren.

Logitech Z533 er et 2.1-kanals højttalersæt bestående af to satelitter og en subwoofer, der skal sikre dig vellyd til musik, film og spil på computeren med mere.

De to satellitter er udstyret med en 2,5” fuldtoneenhed, og subwooferen har en basrefleksport, der forstærker basniveauet. Sættet har en ganske nydelig fremtoning, og subwooferen fylder reelt ikke så meget, specielt i dybden. Sættet har en samlet udgangseffekt på 60 watt RMS, hvilket er mere end rigeligt til at sikre, at højttalersættet kan levere et lydniveau, der også matcher, hvad man forventer af en filmvisning på computeren.

Se også:  Logitech MX Master 3 + MX Keys [TEST]: Suverænt makkerpar

Z533 kan selvfølgelig ikke levere den tyngde som større sæt kan, men sættet, der har en frekvensgang fra 55 Hz til 20 kHz, kan ikke kun spille højt. Man får meget lyd for pengene her, lyden er kraftfuld og dynamisk med et ganske fornuftigt basniveau for størrelsen. Lydkvaliteten er god for en pc-højttaler, omend man naturligvis ikke kan forvente samme kvaliteter som fra højttalerne i stuen.

Bag på subwooferen er der fastmonteret en kontrolenhed, hvormed man kan ændre volumen og basniveau, tilslutte enheder via 3,5 mm AUX-stik og tilslutte headset, når man ikke vil genere andre med støj. kontrolleren har den ulempe, at man ikke kan benytte sig af en eventuel kabelgennemføreing i bordet, hvis man har sådan en. Z533 er meget fleksibel, når det kommer til, hvad man kan tilslutte, ud over pc kan du bagpå tilslutte enheder via RCA-stik. Det er således set over et muligt at tilslutte tablets, smartphones, mp3-afspillere, konsol og tv til dette lydsystem.   

Se også:  Gigantisk party-højttaler med DJ-pult, karaoke og lysshow

Logitech Z533

Resume

Pris: 749 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Logitech Z533
TAGS
Højttaler
Logitech
PC højttaler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S