Home » Mus » Test: Logitech G402 Hyperion Fury
Test: Logitech G402 Hyperion Fury

Test: Logitech G402 Hyperion Fury

Share

Logitech G402 Hyperion Fury slås op på at være en ekstremt hurtig mus med 500 IPS (inch per second), dog virker det efter flere forsøg til, at man skal en reaktionsevne som en teenagegamer nedsænket i energidrik, før man virkeligt kan udnytte den teoretiske fordel det bringer.

Der er tale om en forholdsvis stor og lang mus, der virker slank trods, at det er testens bredeste mus, hvilket dog er ved bunden. Man kan ikke justere musens vægt, men det gælder for alle testens deltagere. Vi synes den fungerer bedst, hvis man benytter palm-grebet, hvilket vil sige, at håndfladen hviler på musen.

Se også:  Oplad gamer-musen trådløst

Fremtoningen er meget enkel, den sorte matte plast afbrydes kun af G-logoet, der kan lyse eller pulsere blåt, hvilket indikator- LED’erne for følsomhedsniveau også kan. Siderne er beklædt med gummi, hvilket sikrer et godt greb.

G402 Hyperion Fury har otte programmerbare knapper, de er velplaceret, inklusive knapperne hvormed man kan skifte musens følsomhed op og ned under spillet i fire trin. Der er også en dedikeret sniperknap, hvor følsomheden kun skifter, så længe knappen holdes nede.

Det er ikke en mus, der gør meget ud af sig, den har heller ikke de vildeste dpi-specifikationer, men i daglig brug er der tale om en god mus, der i den grad leverer varen til prisen.

Se også:  Før konsoller og pc-spil: Maskinerne i arkaderne

De primæsere musetaster aktiveres let, man kunne måske ønske lidt mere feedback, men det er lidt en smagssag. Når det kommer til softwaren, så er den meget enkel og letforståelig, man får så til gengæld heller ikke adgang til et hav af muligheder.


Logitech G402 Hyperion Fury
  • Features
  • Ydelse
  • Ergonomi
  • Kvalitetsindtryk
  • Software
  • Pris
4

Alt om DATA siger:

En rigtig god gamingmus der slår på sin hurtighed. Den understøtter ikke ret høje dpi-værdier, men leverer en gaming-oplevelse, der overbeviser til et fornuftigt beløb.

Pris: 469 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Gaming
Logitech
mus

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S