Home » Hovedtelefoner og højttalere » Test: Logitech Bluetooth Audio Adapter – Prisbillig genvej til trådløs forbindelse
Test: Logitech Bluetooth Audio Adapter – Prisbillig genvej til trådløs forbindelse

Test: Logitech Bluetooth Audio Adapter – Prisbillig genvej til trådløs forbindelse

Share

Meget simpel enhed, der fungerer bedst til pc-højttalere

Logitech kan det der med tilbehør. Og storleverandøren af alt fra tastaturer til gamingudstyr og -højttalere har naturligvis også en enhed, der gør det muligt at Bluetooth-streame til kabelafhængige højttalere.

Bagpå enheden er der nærmest kun plads til de tilslutninger, du absolut har behov for. Der er phonoudgang, og der medfølger et kabel, så du kan tilslutte eksterne pc-højttalere, der bruger minijack. Det illustrerer tydeligt, at Logitech i lige så høj grad tænker på tilslutning af de pc-højttalere, mange bruger til at spille musik på, som på et egentligt musikanlæg. Og den lille adapter kan da også sagtens stå bag dine pc-højttalere uden at kunne ses.

Logitech Bluetooth Audio Adapter

Der er akkurat plads til de ellers små phonobøsninger bagpå. Her finder du også aux-udgang til minijack, så du kan tilslutte pc-højttalere.

Opsætningen er ultraenkel. Tryk på Bluetooth-knappen på toppen, par den med den enhed, du vil benytte, og så du er klar. Du behøver ikke en app, for at det skal virke. Du bruger bare det musikprogram, du foretrækker, for eksempel Spotify.

Se også:  Netflix sænker billedkvaliteten på grund af Corona-krisen

Logitech Bluetooth Audio Adapter er en lille plast-enhed med et lillebitte print indeni, og vi forventer da heller ikke lyd i entusiastklassen fra et produkt til lige over 300 kroner. Musikgengivelsen imponerer heller ikke ligefrem. Musikken lyder lidt presset, og eksempelvis overtoner fra et klaver er nærmest fraværende. Der mangler dynamik, og detaljerne er visket ud. Nuancerne i musikken er ikke til stede, og det høres tydeligt over et godt musikanlæg. Lyden er dog varm og uden generende metallisk diskant.

Logitechs enhed skal ses som en løsning til dig, der gerne vil streame til dine pc-højttalere og måske også kunne streame til husets musikanlæg for at få lidt baggrundsmusik. Til det formål er den ekstrem enkel og velfungerende. Ønsker du bedre lyd, skal du ofre lidt mere og købe Philips-løsningen. Ønsker du sublim Bluetooth-lyd skal du ofre en tusse mere og købe Pro-jects streamer.

Logitech Bluetooth Audio Adapter

Den 5 x 5 centimeter lille enhed er ultraenkel i brug. Tryk på knappen øverst, par med en smartphone, og du kan streame til dit musikanlæg.


Logitech Bluetooth Audio Adapter
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
2

Resume

Pris: 339 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Logitech
stereoanlæg
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S