Test: Linksys WRT1900ACS

Test: Linksys WRT1900ACS

Share

Ser man på specifikationerne for denne router, og sammenligner den med de andre her i testen, kunne man godt frygte, at den ville få det svært, specielt når det drejer sig om 5 GHz frekvensbåndet.

Intet skulle dog vise sig, at være mere forkert, trods den lavere teoretiske hastighed, har den testens bedste hastighed over 5 GHZ frekvensbåndet undtagen, når vi går ud på længere afstande, hvor Archer C2600 slår til.

Routeren har også ret gode hastigheder over 2,4 GHz frekvensbåndet, det er først, når det når ud på distancen i position 3, at den mister pusten og ender på nogenlunde samme hastighed som de to dårligste til disciplinen. Routeren er ret så fornuftig, når det kommer til at begrænse jitter, hvor den gennemgående ligger godt til.

Routeren er stor men virker kompakt, alt mens den har bevaret det traditionelle WRT look. Den er også utrolig velbygget.

Routeren er stor men virker kompakt, alt mens den har bevaret det traditionelle WRT look. Den er også utrolig velbygget.

Selv om hastigheden falder for 5 GHz frekvensbåndet i position 3, er den kun et mulehår fra bedste router. WRT1900ACS klarer også opgaven med ekstra trafik på 5 GHz frekvensbåndet ret fornuftigt.

Se også:  AVM FRITZ!Box 4040 [TEST]: Fantastisk router til prisen

Den kraftigere processor og ekstra hukommelse i forhold til forgængeren har afgjort en del at gøre med resultatet, routeren er også udstyret med ekstra kraftig kabinetperforering for at slippe af med varmen.

Del denne