Test: Libratone Zipp Mini

Test: Libratone Zipp Mini

Share

Lyn op for noget godt!

Nu tager den danske producent Libratone ordet Zipp helt bogstaveligt. Den cylinderformede højttaler er omgivet af en lynlås. Lyn den op, og skift frontstof øverst på højttaleren til en anden af de fire farvenuancer, der er at vælge mellem.

Bunden i blød plast huser også USB-tilslutning, strøm, minijack til analog tilslutning samt afbryder. Når der skal tilsluttes kilde, sker det med en touchknap på toppen, hvor du også kan se volumen-niveauet og andre parametre. Du skal downloade en app for at få fuld funktionalitet, men kan også parre direkte via Bluetooth.

Du kan tilslutte kilden via både Bluetooth, DLNA og Wi-Fi. Du kan endda tilslutte flere højttalere – op til 16 i alt – så du kan få lyden ud flere steder i for eksempel en stor stue. Der er ikke tale om stereo, men den samme lyd i flere højttalere.

Se også:  Plantronics BackBeat 100 [TEST]: Kan bruges til det hele

Gør du det, vil du opdage, at den 3” store basenhed med 1”-diskanten giver et rimelig solidt lydbillede. Det skyldes ikke mindst brug af to basrefleksporte, der sikrer ekstra volumen i den nedre bas. Gengivelsen er detaljeret og ret slagkraftig. Den runde dansker gør det fremragende i det ellers fine selskab. Testens vinder!

Zipp Mini ser knaldgodt ud og kan nemt placeres overalt.

Zipp Mini ser knaldgodt ud og kan nemt placeres overalt.

Libratone Zipp Mini
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Resume

Pris: 1899 kroner

4
Brugerbedømmelse 4.17 (6 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Libratone Zipp Mini priser
Del denne