Test: Krum og med læder

Test: Krum og med læder

Share

Det er især skærmen og den fine pris, der gør denne LG interessant

Her får du 5,5”-skærm med lige så høj opløsning som hos testvinderen samt et kamera, der virkelig kan tage gode billeder. Samtidig er processoren i den bedre ende, selvom prislappen ”blot” siger 4000 kroner.

Der er basis for noget godt, og LG G4 klarer sig også godt i praksis. Den har ikke den lækre finish og feeling, som især Samsung og Apple tilbyder i denne kategori, men den store mobil med krum bagside i læder føles fin i hånden. Læderet fås i forskellige farver, og krumningen betyder, at telefonen er næsten en centimeter tyk. Det sikrer, at den ligger solidt i hånden, men den føles lidt klodset i forhold til kategoriens Samsung eller Sony.

Se også:  DeWalt MD501 [TEST]: Lam i ulveklæder

I brug opdager man straks, at fronten er helt fri for knapper. Du tænder bagpå (og skruer op og ned for volumen), og så kan du bruge den store skærm til at navigere rundt. Det kræver lidt tilvænning, men funger egentligt ret godt.

LG-mobilen er en high end-smartphone til en god pris, men den er lidt for speciel til en klar anbefaling, så prøv den inden du køber.

Friheden for knapper på fronten kræver lidt tilvænning. Bagpå er der lækkert læder.

Friheden for knapper på fronten kræver lidt tilvænning. Bagpå er der lækkert læder.

LG G4
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Datatid TechLife mener:

Kvalitet for pengene, men designet er en smagssag.

Pris: 4000 kroner

3
Brugerbedømmelse 4 (4 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
LG G4 32GB priser
Del denne