[Test]: LG 27UD68P

[Test]: LG 27UD68P

Share

LG har ramt rigtigt med nogle af sine skærme. De giver meget for pengene og kombinerer elegant design og et minimum af funktioner med IPS-paneler, der leverer driftssikker og god billedkvalitet. 27UD68P er ingen undtagelse.

Så snart man pakker denne 27”-skærm ud af kassen, kan man mærke besparelserne: Plastikfoden og den lette konstruktion viser, at dette ikke er en skærm til professionelle.

Når man har arrangeret den, udgør dens enkle, buede fod, sorte bagside og beskedne billedramme imidlertid en stilfuld helhed. Og forudsat at man behandler den ordentligt, vil den blive ved med at se godt ud i lang tid.

Der er faktisk tale om et skridt opad i LG’s sortiment, for den omfatter højdejustering og rotation, således at man kan bruge den i stående tilstand. Man kan også fjerne foden og bruge skærmens vægbeslag på 100 x 100 mm. Bortset fra det, er der intet ekstraudstyr. Forbindelse består af én DisplayPort og to HDMI’er, men der er hverken USB-hub eller højttalere.

Se også:  Samsung U28H750 [Test]: Udmærket skærm til prisen

Billedkvaliteten er imidlertid fremragende. IPS-glød og baggrundslys er måske en anelse ringere end hos de dyrere modeller, men det er hårkløveri. Generelt set er den fortræffelig. Hvis du er på udkig efter en billig 4K-skærm, er det denne model, du skal have.

LG 27UD68P

Sammenfatning

Skærmstørrelse: 27”
Skærmtype:IPS
Opløsning: 3840 x 2160
Responstid: 5 ms
Pris: 4000 kr.

4
Del denne