Test: Lenovo Y50-70, er bare god til det hele

Test: Lenovo Y50-70, er bare god til det hele

Share

Kombinationen af lækkert design, høj ydelse og fin pris gør Lenovo til et solidt køb.

Lenovo har forandret sig en del de senere år, men forbindes dog stadig med pc’er til erhvervslivet. Selvom der er blevet plads til rødt lys under tastaturet plus lidt skrå former på Y50-70, så gør den bærbare computer et solidt og ”seriøst” indtryk. I overensstemmelse med tidens trend reklameres der for højttalerne – hos Lenovo er det den erfarne hi-fi-gigant JBL, der lægger navn til lyden.

Ikke dårligt. Lenovo har ”skridsikker” overflade omkring tastaturet, og her er det rart at hvile hænderne. Og det har man lyst til, for tastaturet er ren verdensklasse at skrive på. Der er en let fordybning i tasterne, og selv når du rammer skævt på tasten, modtager den ”ordren”. Det er enestående!

Se også:  SkyPAD [TEST]: En musemåtte udover det sædvanlige

Skærmen har fin glans, men ikke på niveau med MM Vision; eller Asus for den sags skyld. Den er lidt mere mat i det, og betragtningsvinklen er knapt så god. Under ”hjelmen” finder du en i7-processor fra næstøverste hylde – det samme gælder grafikkortet, som er fint men lige under det, som testdeltagerne fra Asus og MM Vision har. Det sikrer en ydelse, som nok ligger højt, men dog er svagere end hos de to bedste. Du skal ud i heftige spil for at mærke forskellen.

Del denne