Test: Lenovo Y50-70, er bare god til det hele

Test: Lenovo Y50-70, er bare god til det hele

Share

Kombinationen af lækkert design, høj ydelse og fin pris gør Lenovo til et solidt køb.

Lenovo har forandret sig en del de senere år, men forbindes dog stadig med pc’er til erhvervslivet. Selvom der er blevet plads til rødt lys under tastaturet plus lidt skrå former på Y50-70, så gør den bærbare computer et solidt og ”seriøst” indtryk. I overensstemmelse med tidens trend reklameres der for højttalerne – hos Lenovo er det den erfarne hi-fi-gigant JBL, der lægger navn til lyden.

Ikke dårligt. Lenovo har ”skridsikker” overflade omkring tastaturet, og her er det rart at hvile hænderne. Og det har man lyst til, for tastaturet er ren verdensklasse at skrive på. Der er en let fordybning i tasterne, og selv når du rammer skævt på tasten, modtager den ”ordren”. Det er enestående!

Skærmen har fin glans, men ikke på niveau med MM Vision; eller Asus for den sags skyld. Den er lidt mere mat i det, og betragtningsvinklen er knapt så god. Under ”hjelmen” finder du en i7-processor fra næstøverste hylde – det samme gælder grafikkortet, som er fint men lige under det, som testdeltagerne fra Asus og MM Vision har. Det sikrer en ydelse, som nok ligger højt, men dog er svagere end hos de to bedste. Du skal ud i heftige spil for at mærke forskellen.

Se også:  Test: SteelSeries Siberia 800

Ellers skal der meget til at slå Lenovo ud af kurs. Som hverdagsbærbar kan du sagtens have mange programmer åbne – også tunge billeder. De 16 GB hukommelse gør i kombination med den store og hurtige ssd-disk sit til, at maskinen ikke løber tør for hukommelse og power. Y50-70 er desuden rimelig tynd for klassen, og derfor må du også undvære optisk drev.

Er du ikke ude efter top-performance, men kan leve med en gaming-performance, som ligger lige under de allerbedste, er Lenovo et fantastisk godt bud. For du skal ud i detaljerne for at mærke, at MM Vision og Asus er bedre. Når du dertil lægger den gennemført lækre byggekvalitet og lidt lavere pris, er der slet ingen tvivl om, at Lenovo Y50-70 er testens bedste køb. Den er faktisk ret god til det hele.

Nydeligt design. Kun det røde lys under tasterne indikerer gaming-muskler.

Nydeligt design. Kun det røde lys under tasterne indikerer gaming-muskler.

Studieekspertise
Højttalergiganten JBL ved alt om præcis lydstudielyd. Den viden nyder højttalerne godt af.

Se også:  Lenovo Yoga Book [TEST]: Tabletten er forklædt som en bog

Næstbedst
Processor og grafikkort fra hylde 2 giver et fornuftigt pris/-ydelsesforhold.

Skærmydsler
Skærmen er ikke dårlig, men lidt mindre glansfuld end de bedste i testen.

Godt tastatur
Tastaturet er ren verdensklasse – på højde med Lenovos bedste fra den professionelle serie.

Lenovo Y50-70
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Datatid TechLife mener:

Testens bedste køb er god til spil og til hverdagsbrug.

Pris: 8999 kroner

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Lenovo B50-10 (80QR0015MX) priser
Del denne