Home » Hjemmeunderholdning » [Guide]: Kontrol over hjemmebioen
[Guide]: Kontrol over hjemmebioen

[Guide]: Kontrol over hjemmebioen

Share
6 Tilføj tv-serier

Opdater elementerne ved at klikke på knappen ”Ja”. Tryk derefter på tasten Esc for at gå tilbage til hovedskærmen. Vælg ”TV-serier” og derefter ”Tilføj videoer”. Find mappen med serier på samme måde som med filmene. Klik på ”ingen” i vinduet ”Vælg indhold”, og angiv, at det drejer sig om serier.

7 Tilføj musik

Tryk på Windows-tasten for at få vist Proceslinjen, eller afslut Kodi, og åbn din musikmappe. Navngiv spor ved hjælp af formatet ”Nummer_kunstner_ titel”. Start Kodi, og vælg ”Musik”. Indtast stien til din musikmappe på samme måde som før. Vælg ”Musik” under ”Vælg indhold’. Du kan nu bladre mellem kategorier.

Se også:  Guide: Få en personlig Proceslinje i Windows 10

8 Installer YouTube-tilføjelsen

Kodi understøtter blandt andet den officielle YouTube-tilføjelse. I hovedmenuen vælger du Add-ons > Video Add-on. Klik på knappen ”Enter add-on browser”, og rul ned til YouTube. Dobbeltklik, og vælg ”Installer”. YouTube optræder nu i “Add-ons”-menuen. Klik på Search > New Search for at søge efter videoer.

9 Skift udseende

I Kodi styrer temaet (skin) også brugerfladens udseende, herunder layout af menuer, baggrund og i nogle tilfælde ekstra ikoner og funktioner. Som standard bruger Kodi det enkle tema Estuary, men du ændrer det ved at vælge tandhjulsikonet og klikke Grænseflade indstillinger > Skin. Klik på knappen ”Hent flere …”.

10 Konfigurér “Indstillinger”

Klik på tandhjulsikonet for at åbne indstillingskategorierne. Skal Kodi for eksempel bruges med berørings-følsom skærm, vælger du Skinindstilinger > Generelt > Touchtilstand. Du kan også finjustere dine muligheder. Klik på tandhjulet nederst til venstre for at skifte mellem standard og avancerede indstillinger.

Se også:  Her er det ekstra grej, der gør din hjemmebio perfekt

 

 

TAGS
hjemmebiograf
medieafspiller
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S