Test: Jabra Speak 810

Test: Jabra Speak 810

Share

Der er ikke megen sjov ved at sidde otte mand klemt indover en smartphone, når der holdes telefonmøde.

Er det en situation, I med jævne mellemrum oplever på arbejdspladsen, var det måske værd at spendere lidt penge på en bedre løsning. Det kunne eksempelvis være Jabra Speak 810. Den flade højttaler er skabt specifikt til formålet. Sæt den midt på bordet, så kan op til 15 personer deltage i telefonsamtalen samtidig.

Der er både 3,5 mm minijack, USB, Bluetooth og NFC, så tilslutningsmulighederne kunne ikke være meget bedre. Højttaleren er samtidig simpel at gå til, så chancerne for, at telefonmødet forstyrres af tekniske problemer, er små. ZoomTalk-teknologi sørger for, at mikrofonerne rettes ind på den, der taler, så alle deltagere går klart igennem.

Se også:  Billige trådløse høretelefoner med lang batterilevetid

Vores samtalepartner oplevede dog en vis forstyrrende forsinkelse i den anden ende af røret. Hendes egen tale gik tydeligt igennem højttaleren. Lyden var dog temmelig dåseagtig, men det er selvfølgelig ikke kun højttalerens skyld. Grundlæggende gør Jabra Speak 810 det, den skal. Alle om bordet kan blive hørt og forstå, hvad der bliver sagt i den anden ende. Prisen burde blot have været den halve.

Jabra Speak 810

Resume

Pris: 4460 kroner

3
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Jabra Speak 810 Speakerphone USB-BT-AUX priser
Del denne