Home » Hovedtelefoner og højttalere » Test: Jabra Halo Fusion
Test: Jabra Halo Fusion

Test: Jabra Halo Fusion

Share

Jabra Halo Fusion er et Bluetooth 4.0 headset, der kombinerer in-ear plugs med en bekvem bærestil i et headset, der forener musik og tale på enkleste vis.

Den lidt utraditionelle nakkebøjle smyger sig om nakken og ender i to små pods, der rummer en multifunktionsknap til parring, opkaldsstyring og tænd/sluk i venstre side, mens de to volumenknapper, mikrofonen og microUSB-porten til opladning befinder sig i højre pod.

Før disse pods adskilles ledningerne til de to in-ear øreplugs, der kommer med hver tre udskiftelige ørepuder. Når man har prøvet det, må det siges, at løsningen bringer en utrolig behagelig bærekomfort med sig. Man kan have dette headset på længe af gangen uden at mærke noget videre til det, samtidig med at man let kan tage opkald ved at række op til halsen i højre side.

Se også:  Jabra opdaterer dine Elite 75t med aktiv støjreduktion

Headsettet vejer da også kun 21 gram, det er let at tage på og af i en fart og fylder nærmest ingenting i sammenrullet tilstand. Headsettet, der understøtter A2DP v2-profilen, har et frekvensområde, der går fra 20 Hz til 20 kHz ved 16 ohm impedans. Det siger sig selv, at disse 9 mm enheder ikke leverer den største basoplevelse.

Men det skal siges, at selv om Jabra Halo Fusion lydmæssigt ikke er i nærheden af noget, der smager af entusiastklasse, så formidler de en god sprudlende musikoplevelse i en klar og tydelig kvalitet. Headsettet sidder perfekt, så længe man holder den fysiske aktivitet til almindelig gang.

Se også:  Det perfekte headset til hjemmekontoret? Jabra er klar med Evolve2

Til pengene er dette headset noget af et prishit, man får enkel betjening, fornuftig god lyd og cirka seks timers brug til et relativt lavt beløb.   


Jabra Halo Fusion
4

Resume

Pris: 359 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Headset
jabra

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S