Home » Mobiltelefon » Stor skærm og Android [TEST]: Huawei P Smart Pro
Stor skærm og Android [TEST]: Huawei P Smart Pro

Stor skærm og Android [TEST]: Huawei P Smart Pro

Share

Trods handelsblokaden bliver Huawei ved at hive nye smartphones med Google-apps og fuld adgang til Android op af hatten.

Den seneste er P Smart Pro. Det er en mellemklassesmartphone, der har været ude på andre markeder nogen tid. Vi snakker derfor ikke de nyeste specs, men samtidig heller ikke højeste pris. Af en mobil til under tre tusind kroner er den rimelig godt med.

Den er i den store ende af skalaen. Skærmen er seks en halv tomme men strukket helt ud i kanterne, så der er fuld valuta for pengene. Selfie-kameraet gemmer sig i toppen og popper op, når du skal bruge det.

Se også:  Huawei Matebook 13 [TEST]: Stilsikker allrounder til fornuftig pris

En fin løsning, omend det udelukker muligheden for ansigtsgenkendelse. Der er dog kompenseret fint for det med en fingeraftrykslæser indbygget i powerknappen på venstre side af mobilen.

Skærmen er lidt til den blege side og ydelsen på det jævne, men helt acceptabel for denne prisklasse. Et batteri på 4000 mAh kan man heller ikke klage over, men hurtigopladning havde været rart.

Kameraer er der ikke sparet på. Der er tre på bagsiden, det ene med hele 48 MP. Derudover er der vidvinkel og så et 2 MP dybdekamera til bokeh-effekter. Funktioner som Nat-tilstand og portræt er der også, så du er rimelig godt dækket ind, omend nogle nok ville foretrække optisk zoom i stedet for vidvinkel.

Se også:  Endelig! Huaweis ure kan nu bruge tredjepart-apps

Kvaliteten er fin, men heller ikke mere end det. Vi er ikke i nærheden af Huaweis bedste mobiler på billedkvalitet. Er du på udkig efter en mobil til under tre tusind kroner, er P Smart Pro værd at have i tankerne. Men vi glæder os nu til, at producenten forhåbentlig snart igen kan vise os danskere, hvad de kan, når det gælder smartphones fra øverste hylde.


Huawei P Smart Pro
4

Summary

Pris: 2799 kroner

TAGS
god pris
Huawei
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S