Test: HTC One A9 – første med Android 6.0

Test: HTC One A9 – første med Android 6.0

Share

Her får du smarte features og den nyeste Android-inkarnation – spændende sag!

HTC’s nye A9 har fået smæk i pressen for at ville efterligne Apples iPhone 6, men bortset fra bagpladen, der kan minde om Apples, er der altså ikke det store at komme efter. Og A9 kan sagtens stå på egne ben.

Der er tale om en high end-smartphone, og det oplever du fra første færd, du har den i hånden. A9 føles bare lækker og overgås her kun af Samsung og iPhone 6S. Bagpladen er udført i flot metal, og skærmen står ekstremt godt. Derfor er det lidt ærgerligt, at bunden med den udfræsede knap ikke er så elegant udført. Denne har til gengæld – som hos Apple – fingeraftrykslæser.

Se også:  Fremtidens selfie er ikke bare et selvportræt

Det er indvendinger, du glemmer, når du tager A9 i brug, da den har masser af fine detaljer. Dels er det den første telefon på markedet med Android 6.0, der blandt andet betyder, at du bedre kan udnytte et microSD-kort til lagring af apps og andre ting. Dels har den en 64-bit processor, som spiller perfekt med Android 6.0.

Lydkvaliteten med HTC Boomsound er i den høje ende. Der er ganske enkelt masser af power. Desuden er der en strømbesparende døse-funktion, der giver længere batteritid ved automatisk at begrænse forbruget, når det kan lade sig gøre.

Del denne