Test: Kvalitetsfølelse hele vejen igennem

Test: Kvalitetsfølelse hele vejen igennem

Share

Testvinderen i den prisbillige kategori tager prisen på design og ydelse.

På testtidspunktet var HTC Desire 626 nogle få hundrede kroner dyrere end de fleste af konkurrenterne i prisklassen under 2500 kroner, men det par hundrede kroner vil vi anbefale, du ofrer. Denne HTC føles og opleves nemlig som en noget mere kostbar smartphone.

Det skyldes ikke mindst den ret lækre finish i gråt titaniumlook (fås i andre farver) med udfræsede huller i top og bund – det signalerer klasse. I hånden kan du mærke, at der er tale om et andet materiale end titanium – trods det leverer Desire 626 en god kvalitetsfornemmelse; den ligger bare godt i hånden. Bagsiden er stort set ridseresistent og nærmest immun over for fedtfingre.

Se også:  Samsung Galaxy S8+ [TEST]: Skærm for alle pengene

Specifikationerne ligger på niveau med konkurrenterne, og intet stikker ud, hvis man alene fokuserede her. Kameraets 13 megapixel opløsning er højt for prisklassen, men dog ikke højere end hos prisklasse-konkurrenterne fra Huawei og Sony.

I brug opleves Desire godt. Lydkvaliteten er fin, når du samtaler, og den har en fin diskret måde at vibrere på. Den virker med andre ord som en mere kostbar mobil, end prisskiltet fortæller.

Opsætningen er omfattende, men den fører dig gennem alt fra mail til forskellige tjenester i skyen, som følger med. En af disse er HTC Cloud Gallery, hvor du både kan finde og gemme billeder og videoer. Det kan håndteres med ét klik på skærmen. Så det er jo ganske fikst.

Se også:  Guide: Sådan sikrer du din app mod misbrug
Del denne