Grado iGe [TEST]: Her flyder musikken frit

Grado iGe [TEST]: Her flyder musikken frit

Share

Musikken flyder frit og med stor klang, når du lytter med dette amerikanske headset, Grado iGe

Den nærmest anonyme hovedtelefon fra Brooklyn i New York har et meget underspillet design, som ikke giver forventninger om et relativt højt prisleje. Men den imponerer fra første færd, når du propper den i ørerne.

Musikken flyder usædvanlig frit og med en stor klang, som er betagende. Læg dertil en ret dyb og veldefineret bas, og vi har testens bedste lyd. Det er uanset, om du lytter til klassisk, jazz, tekno eller rock. Grado’en føles lydmæssigt som en langt større hovedtelefon.

Eneste ulempe er, at hvis du lytter til en teknisk ringe streamingtjeneste, hvor lyden er meget komprimeret, vil det også blive nådesløst afsløret af iGe.

Se også:  Sony NW-WMA1A [TEST]: Ultimativ musikkvalitet på farten
Grado iGe er et gennemført produkt 

Der medfølger flere fine adaptere, så du kan få ”propperne” til at sidde godt i ørerne. Men brug god tid på afprøvningen, for hovedtelefonen er meget lille og skal kunne hænge af sig selv. Vi noterer også en fjernbetjening og mikrofon på kablet, der er lavet i et materiale, der hindrer støj, når du rører ved ledningen. Helt igennem et gennemført produkt og testens klare vinder, ikke mindst på grund af sine evner som musikformidler.

Grado iGe

Sammenfatning

Tilslutning: Kabel
Mikrofon: Ja
Fjernbetjening: Ja
Kompatibel: iOS eller Android

5
Del denne