Home » Bærbar computer » Test: Gigabyte P37x v5
Test: Gigabyte P37x v5

Test: Gigabyte P37x v5

Share

Egentlig er Gigabyte P37x v5 klassificeret som en gamingbærbar, men dens ret tilbagelænede fremtoning gør den lige så egnet til brugeren, der søger en bærbar til krævende opgaver, der ikke involverer computerspil.

Af en 17,3″-bærbar at være virker den slet ikke så voldsom, det skyldes ikke mindst tykkelsen på relativt beskedne 22,5 mm. Vægten kan den selvfølgelig ikke løbe fra, men til stationært brug er det også fint.

Helt i stil med den bærbare fra ABook betyder det, at der er blevet plads til et numerisk tastatur, og ikke mindst et optisk drev. En spidsfindighed er, at det optiske drev kan erstattes af endnu en ssd eller en harddisk.

Det er ellers ikke fordi, at det er drev, der mangler, systemdrevet er en lynhurtig pci-e ssd på 256 GB, og til lagring er der en 1 TB harddisk. Men dette kan altså let udvides yderligere.
Det er en meget højtydende bærbar, processoren er den samme Intel Core i7-6700HQ, der sidder i to andre deltagere, denne suppleres af 16 GB ddr4-ram. Endelig skal man ikke glemme det indbyggede GeForce GTX980M grafikkort.

Se også:  Lenovo Yoga S940 [TEST]: Intelligent bærbar gør livet lidt lettere

Grafikkortet gør P37x v5 lige så egnet til tunge spil som til CAD-opgaver, 3D-animation med mere. Det er også testens næstbedste til OpenGL-relaterede opgaver. Skulle man få lyst til et computerspil, så kan man drage fordel af de indbyggede macro-knapper.
Ser man på, hvor godt kraften udnyttes, så klarer denne bærbare sig rigtigt godt. Den ligger blandt de bedste i smart sløring-testen, og i rotationssløring-testen slår den alle de andre, ret flot.

Skærmen har full HD-opløsning på den testede model, hvilket giver en fin omend ikke høj detaljerigdom. Den har ikke den mest lysstærke skærm, men den er til gengæld ufølsom overfor indfaldende lys, farveegenskaberne er gode uden at imponere.

Gigabyte P37x v5

Stærk og ret diskret gamingbærbar, der udfylder rollen som allround bærbar til ug.

Samlingskvaliteten er fin uden at være i verdensklasse, der er relativt meget vrid i kabinettet. P37x v5 er fremstillet i plast, men der er metalindlæg på håndledstøtten og bagsiden af skærmkassen.

Se også:  Lenovo Yoga S940 er blandt årets bedste bærbare

Tastaturet har mellemlang vandring med acceptabel feedback, og touchpad er igen god uden at nærme sig de bedste her. Der er til gengæld nye features for alle pengene, inklusive HDMI 2.


Gigabyte P37x v5
  • Ydelse
  • Batterilevetid
  • Features
  • Skærm
  • Pris
4

Alt om DATA siger:

Gamingbærbar der ligeledes klarer sig fremragende i vores test, den bringer det bedste af to verdener. Det er måske ikke så meget konstruktionen, men dens kraftoverskud og de meget omfattende features, der virker overbevisende i rollen.

Pris: 19.499 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Bærbar
Bærbar computer
gigabyte

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S