Home » Bærbar computer » Test: Gaming-power i diskrete klæder
Test: Gaming-power i diskrete klæder

Test: Gaming-power i diskrete klæder

Share

Denne bærbare pc er diskret og elegant som en business-pc i den bedre ende, men den har gener som kraftige maskiner dedikeret til gaming

Bærbare til gaming er blevet populære de seneste år, og typisk for denne type pc’er er voldsomme dimensioner, lysende taster og et vildt, iøjnefaldende design. Med en skærm på 17,3” er denne Acer Aspire V Nitro V17 en maskine, der fylder noget i landskabet, og den kan da også levere lys i tasterne. Men der er tale om blødt, rødt baggrundslys, og alt i alt fremstår Acer-pc’en mere som en meget eksklusiv statement end som et råt muskelbundt.

Med i rygsækken har den imidlertid en performance, der virkelig sparker fra sig. Med en Intel i7-processor fra næstøverste hylde, NVidia GeForce 960M-grafikkort og 8 GB ddr4-hukommelse er der i den grad grobund for en ydelse, der ikke går ned i gear nærmest uanset, hvad du udsætter computeren for. For at holde kølingen i top er der to store, men forholdsvis støjsvage blæsere i bunden af Nitro (og det navn er da også lovende).

Højoktan som drivmiddel
Vi er imponerede over, hvor meget vi kan udsætte denne store Acer for, uden at den bliver forpustet. Men lige så vigtig er den gode lydkvalitet. Det er en computer, der i den grad kan spille højt og magtfuldt. Ikke så højt som eksterne højttalere af god kvalitet, selvfølgelig, men forbavsende dynamisk i forhold til indbyggede højttalere i andre bærbare pc’er. Årsagen er blandt andet, at Acer-maskinen har hele fire højttalere. Vi noterer også en særdeles stabil netværksforbindelse, som skyldes to store indbyggede antenner, der sørger for at holde forbindelsen.

Se også:  Lækker teknik: EK Fluid Gaming 275-AG Vanquish

Den indbyggede 128 GB ssd-disk medvirker til hurtig opstart af programmer og system, mens du kan gemme filer på den 1 TB store harddisk, computeren også huser.
Det hele er meget nydeligt leveret i en smagfuld, sort indpakning. Tastaturet har god feedback og touchpad’en reagerer meget præcist. Skærmen har med full HD-opløsning en passende detaljering. Ønsker du at arbejde med meget højopløste billeder eller med video, kan du overveje at købe en dyrere variant af computeren med 4K-skærm.

Vi kan konstatere, at til almindeligt brug er full HD-opløsning rigeligt, og vi glædes over at møde en pc, der på en gang er god til gaming og tunge, ”seriøse” opgaver, og som samtidig har et design, der betyder, at du kan tage den med overalt uden at signalere, at du er vildt optaget af at spille.

Se også:  SureFire GX3 Gaming [TEST]: Lysende lagerplads til gameren

Der er få minuspunkter. Batteri-tiden er under 4 timer reelt, og 17,3”-skærmen kunne med fordel have en lidt højere opløsning. Prisen er selvfølgelig også lidt kritisk – lige under 12.000 kroner.

Det er ikke billigt, og der findes hurtige konkurrenter til færre penge. Men få pc’er kombinerer det sjove med det alvorlige på så højt et plan.

Acer Aspire V  Nitro VN7-792G

Der er ikke meget, der siger gaming ved første øjekast, men under huden gemmer sig grafikmuskler, der virkelig vil noget!

Godt alternativ: MSI GE72 2QC
Du får samme skærmstørrelse og opløsning og endda en større ssd-disk, hvis du vælger gamingcomputeren MSA GE72 2QC i stedet for den testede Acer. MSI-maskinen er endda lidt kvikkere og billigere. Men den er også meget stor og tung og med et design, som på ingen måde underspiller. Du har den ikke med til et møde i jobsammenhæng. Det går bare ikke! Pris: 10.000 kroner.

DT03_acer02


Acer Aspire V Nitro VN7-792G
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Resume

Pris: 11.999 kroner

Sending
User Review
3.2 (5 votes)
TAGS
Acer
Bærbar
Gaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S