Home » Tablet » Test: Fleksibel Windows-tablet
Test: Fleksibel Windows-tablet

Test: Fleksibel Windows-tablet

Share

Acer Aspire Switch 10 V er en fin lille multimaskine til dem, der gerne vil have det optimale ud af en Windows-tablet

Man kommer langt med en tablet nu om dage. Især hvis den kan tilkobles et godt tastatur, så man kan arbejde seriøst. Det får du – og mere til – med Aspire Switch 10 V.

Fin skærm  

Med skærmstørrelse på 10 tommer er Aspire Switch 10 V en nogenlunde almindelig tablet af format. Den kan synes lige lovlig lille til visse opgaver, til gengæld giver det kompakte design god mobilitet.
Skærmen står flot og skarpt i WUXGA med gode betragtningsvinkler og stærke farver.

Moderate kræfter

Det er næppe den type computer, man vil hive frem, hvis der skal laves store PowerPoint-præsentationer, 3D-tegninger eller omfattende videoredigering.

Den egner sig bedst til lettere arbejdsopgaver, som lidt skriveri, billedredigering og den slags. Til dette er der fint med kræfter i den lille maskine. Man mærker ikke megen slinger i valsen ved almindelig brug.

Se også:  Apple iPad Pro 12,9" [TEST]: En tablet med utrolige kræfter

Undlader man at presse den for meget, holder batteriet også ret længe på en opladning. Du kan snildt klare dig igennem en arbejdsdag uden at oplade.

Glimrende tastatur

Gode taster er en vigtig betingelse for at kunne arbejde ordentligt. Her har Acer heldigvis ikke sparet i mærkbar grad. Tastaturet er solidt og forsynet med stabile taster. Magneter gør det nemt at klikke tastaturet på skærmen, og den særlige hængsel-mekanisme giver mulighed for at flippe skærmen næsten hele vejen bagover, så du også kan bruge Aspire Switch 10 V som mobil billedfremviser i telt-tilstand.

Svært at klage

Det er en relativt velforsynet tablet. Med USB C, hurtig wi-fi ac og Bluetooth 4.0 har den, hvad de fleste har behov for af forbindelser. Og med to kameraer, kortlæser og udmærkede højttalere er det svært at klage til denne pris.  

Se også:  Få en tablet til kun 449 kroner

Man kan dog overveje, om Windows 10 er det rette styresystem til en enhed af denne type. Det vil det være for nogen. Dem der hovedsageligt vil bruge computeren til arbejde får størst fleksibilitet med Windows. Er det ligeså meget en god tablet til internet og underholdning, man er ude efter, er der dog bedre alternativer.

Det må afhænge af individuelle prioriteringer, hvad der er det rette. Er du til denne type enhed, kan Acer ikke klandres for ikke at have gjort et glimrende stykke arbejde.

 


Acer Aspire Switch 10 V
  • Features
  • Ydelse
  • Skærm
  • Batterilevetid
  • Pris
4

Alt om DATA siger:

Et det en fleksibel Windows-tablet til både arbejde og under-holdning, du søger, så får du enormt meget for pengene her. Skærmen er god og ydelsen fin til de fleste opgaver. Samtidig får du et glimrende tastatur, der gør det behageligt at arbejde på farten.

Pris: ca. 3200 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Acer
Tablet

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S