Test: Overskuelig sikkerhedsløsning på dansk

Test: Overskuelig sikkerhedsløsning på dansk

Share

Installationen tager noget tid, men ellers er denne dansksprogede løsning fremragende

Dette er en yderst fleksibel sikkerhedspakke. ESET Multi-Device Security Pack håndterer Windows, Mac OS, Android og endda Linux. Du bestemmer selv, om du vil have en variant til tre eller fem enheder, og hvilke platforme de skal dække.

Som med de øvrige testdeltagere afprøvede vi programmet på en Windows 10-pc, og her skal du være opmærksom på, at installerer du fra en online-version, kan du få problemer med den nye Microsoft Edge-browser. Problemet vil blive løst, lover producenten, og i mellemtiden kan du blot bruge en anden browser.

Installationen i Windows 10 er omfattende og tager noget længere tid end hos de øvrige i testen. Men det er heldigvis en procedure, du skal igennem én gang på hver enhed.

Du kan manuelt bede programmet om at scanne dine diske. Dette kan også gøres i baggrunden, mens du arbejder, eller du kan bede computeren gøre det på et bestemt tidspunkt.

Du kan manuelt bede programmet om at scanne dine diske. Dette kan også gøres i baggrunden, mens du arbejder, eller du kan bede computeren gøre det på et bestemt tidspunkt.

Modsat mange konkurrenter foregår alt på dansk, og det er virkelig rart, da sikkerhedssoftware ofte kan være en vanskelig størrelse – selv for eksperter – at finde rundt i. Da testdeltagerne ligger så tæt, har dette været afgørende for os, da vi valgte at udpege denne pakke som testens vinder.

Se også:  Pulsen på sikkerhed anno 2016

Vi har også prøvet Esets telefonsupport og kan konstatere, at den fungerer upåklageligt. De svensktalende supportere var lette at forstå, og deres vejledning er til UG. Det er ikke altid den oplevelse, vi har med supportere.

I praksis er Eset let at sætte op og efter første installation kan du selv tilføje og styre, hvad du har behov for. Platformen virker på dette punkt lige så overskuelig som hos F-Secure. Du har nogle få symboler at vælge imellem, og under hvert punkt kan du finde de mere avancerede indstillinger, ligesom du altid kan bede programpakken om at lave en scanning af hele computeren eller bestemte filer her og nu.

Se også:  NemID skifter navn og forbedres markant

Eset har internationalt et ry pt for at være det bedste program til at opsnappe nye trusler. Denne hæder skal man altid tage med et gran salt, da trusselsbilledet ændrer sig hele tiden. Vi kan blot konstatere, at bortset fra en lidt for bøvlet første installation, er programmet eksemplarisk enkelt at bruge og giver en høj følelse af sikkerhed. Vi kunne ikke konstatere nogen hastighedsforværring eller andre unoder på grund af programmet. Alt i alt er vi meget begejstrede for det dansksprogede program, og kun installationens varighed giver lidt skår i glæden.

Læs resten af stortesten her: Gør din pc til en uindtagelig borg

ESET Multi-Device Security Pack

Resume

Pris: 409 kroner for 3 enheder i 1 år

4
Brugerbedømmelse 4.17 (12 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
ESET NOD32 Antivirus (EAV1NB1) priser
Del denne