Test: Denon Heos 1

Test: Denon Heos 1

Share

Placeringsvenlig vellyd

Med sin gode lydspredning er Heos 1 ekstra velegnet i et stereosæt

Denons Heos-system har vi testet tidligere i mange varianter, og nu kan du også spille stereo med deres højttalere. Tak for det, for denne Heos, som er den mindste i serien, spiller fornuftigt af sin størrelse.

Som udgangspunkt er højttaleren godt bygget. Som vi har konstateret tidligere, hvor vi har prøvet Heos 1 som trådløs monohøjttaler, så imponerer den lille højttaler ved at kunne sprede lyden godt ud i rummet. Den spiller ikke højt og med dunkende bas, men med en velbalanceret lyd, der klæder de fleste musikgenrer.

Skal der spilles stereo, kan du sætte den op til det med Heos’ app – her skal du vælge funktionen for to højttalere og dermed danne et stereopar. Når det er gjort, kan du bytte rundt på venstre og højre kanal, justere om den ene højttaler skal spille højere end den anden og så fremdeles. Det er ganske enkelt og gennemført.

Se også:  Test: Fyld flasken med musik

Det unikke ved Heos er, at der er tale om to helt identiske trådløse højttalere – som også hos Yamaha og Sonos. Det er ikke som hos for eksempel System Audio eller Blue Aura, hvor der er tale om ét højttaler sæt, hvor enhederne spiller sammen. Hos Denon kan du spille med en højttaler ad gangen og tilføje flere sæt, som du ønsker. Heos reagerer prompte, når du parrer de to enheder og sammen spiller de bedre i stereo end to i mono. Lyden er mere åben og levende – engagerende om du vil.

Ud over den fine brugervenlighed og den homogene spillestil er det faktummet, at de kan spille højere, end de syner til at kunne, der gør Heos 1 til et godt bekendtskab. Det er bestemt en af vores favoritter lydmæssigt. Til prisen foretrækker vi dog Blue Aura, der leverer bedre lyd til omtrent samme pris.

Denon Heos 1

Den kantede Heos-højttaler er nydeligt bygget. Den blå diode i bunden indikerer, at den er tændt.

Denon Heos 1
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

High Fidelity mener:

Denne mini er brugervenlig og spiller fint for størrelsen.

Pris: 2998 kroner

3
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Denon Heos priser
Del denne