Home » Tastatur » Test: Deltaco TB-118 gamingtastatur
Test: Deltaco TB-118 gamingtastatur

Test: Deltaco TB-118 gamingtastatur

Share

Af navn er Deltaco TB-118 et gamingtastatur og har naturligvis flere karakteristika, man forbinder med et gamingtastatur. I realiteten minder dette tastatur i hverdagen i en vis grad mere om et allround-tastatur med et gaming-tilsnit.

De store genvejstaster gør det med et tryk let at springe til en søgning, tjekke e-mail eller starte en webbrowser. Disse taster inkluderer også medietaster til volumenkontrol og afspilningskontrol.

Prismæssigt hører Deltaco TB-118 til blandt de billigere tastaturer på markedet, hvilket også er tilfældet, når talen falder på gamingtastaturer. Kvalitetsmæssigt skal man derfor heller ikke forvente mirakler af dette USB- tastatur med nordisk layout.

Designmæssigt hylder tastaturet de typiske gaming-dyder med kantede former, WASD-tasterne samt piletasterne, der også er tydeligt markerede med deres orange farver. Bagbelysning skal man dog ikke forvente. Tastaturet vejer 594 gram, hvilket lyder meget pænt, men TB-118 virker meget let af et gamingtastatur at være, og det står således heller ikke særligt godt fast på bordet.

Se også:  Vind et gamingtastatur med indbygget skærm

Plastmaterialet er af okay kvalitet, men tastaturet er ikke vridningsstabilt, der kommer således også en knirkende lyd, hvis man tager lidt fat i tastaturet. Til prisen er det ikke forunderligt, at der er tale om et tastatur, hvis taster anvender gummimembram.

Tasterne virker således også ret bløde, og aktiveringspunktet fremstår her ikke så tydeligt. Hvis man er til mekaniske gamingtastaturer, er dette ikke tastaturet for en.
Der skal ikke installeres software, og avancerede funktioner understøttes således ikke, men på det lavpraktiske plan følger der en adapter til PS/2 med.

Der er anti-ghosting på op til 13 taster ved USB-tilslutning og op til 24 taster ved tilslutning via PS/2. TB-118 har også den force, at man kan aktivere gaming-mode, således at Windows-tasten ikke ødelægger spiloplevelsen. Til prisen får man, hvad man betaler for og måske lidt mere.

Se også:  Deltaco Gaming USB Desktop Microphone [TEST]: Når mikrofonen er vigtig under gaming

TB-118 er i den forbindelse et brugbart tastatur, der dog ikke imponerer videre, slet ikke hvis gaming er en prioritet.


Deltaco TB-118 gamingtastatur
3

Sammenfatning

Pris: 179 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Deltaco
Gaming-tilbehør
Gamingtastatur

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S