Home » Bærbar computer » Test: Dell XPS 15
Test: Dell XPS 15

Test: Dell XPS 15

Share

Dell XPS 15 er i mange sammenhænge en virkeligt vellykket bærbar, der grundet sin størrelse tilmed er ekstra versatil, når det kommer til, hvilke opgaver den kan udfylde. Som alle deltagere her i testen kan denne 15,6″ bærbare fås med forskellige typer hardware.

Vi modtog en version, der selvom den bestemt ikke er en budgetmodel ligger en del under de andre prismæssigt. Det hævner sig specielt i en sammenhæng, nemlig det i faktum, at den er udstyret med en traditionel harddisk.

Det kan mærkes i brug, hvor den ikke er nær så responsiv som de andre deltagere. Det forværres af, at alle andre anvender pci-ssd’er, der sammenlignet med denne konfiguration, får XPS til at fremstå som en snegl i krybesporet på autobahn.

Ser man bort fra det, er der stadig tale om en kapabel bærbar til krævende opgaver. Den er ikke så responsiv i brug, hvilket er ærgerligt især her i selskabet.
Men testen klarer den rimeligt selv med en Intel Core i5-6300HQ processor, og selvom 8 GB ddr4- ram kan støde mod loftet, er rammængden egentlig ikke så ringe endda.

Se også:  Lette bærbare [TEST]: 6 seje ultrabooks

Dell XPS brillerer, når det kommer til konstruktionen, der består af aluminium og kulfiber. Den er kompakt og fylder ikke mere end en traditionel 14″-bærbar samtidig med, at den designmæssigt er sin egen.

InfinityEdge skærmen har her full HD-opløsning, det er nok til en fin detaljerigdom, men det er skærmens evne til at vise en  nuanceret  farvegengivelse, der imponerer. Skærmen er også lysstærk nok uden ligefrem at brillere på dette felt.  

Dell XPS15 er kompakt og ser også således ud, den ligner med de meget smalle skærmrammer ikke en typisk 15,6″-bærbar. Den er også testens letteste og hårdfør, så den er et godt køb, hvis man sætter mobilitet højt.

Se også:  7 stærke råd før du køber en dyr bærbar pc
Dell XPS 15

En meget vellykket bærbar der dukkede op til testen uden ssd og med mindre batteri, end den kan fås med. Det koster i den sidste ende.

Da den testede model er udstyret med et 56 Wh batteri, kan den ikke helt udspille typens batterimæssige potentiale, da den også kan fås med 84 Wh batteri.

Der er ikke numerisk tastatur, men tastaturet er baggrundsbelyst, der er god mellemrum mellem tasterne, og tasterne har en ret moderat vandring med en rimelig feedback. Det store Clickpad er endnu et plus, hvilket Thunderbolt/USB 3.1 Type-C også er. 

 


Dell XPS15
  • Ydelse
  • Batterilevetid
  • Features
  • Skærm
  • Pris
3.5

Alt om DATA siger:

Meget velkonstrueret bærbar i en virkelig god kvalitet samtidig med, at den er meget kompakt. Ydelsen er fornuftig, når man ser bort fra harddisken, der trækker brugeroplevel-sen ned, især i dette selskab. Skærmen er god, tastaturet ligeså.

Pris: 10.999 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Dell Batteri til Laptop Dell Precision 15 5510 / XPS 15 9550 / Type RRCGW
TAGS
Bærbar
Bærbar computer
Dell

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S