Dell XPS 13 2-i-1 [TEST]: Hybrid bærbar i topklasse fra Dell

Dell XPS 13 2-i-1 [TEST]: Hybrid bærbar i topklasse fra Dell

Share

XPS 13 fås nu i en 2-i-1-udgave. Og vi har straks kastet os over Dell XPS 13 2-i-1

Dell XPS 13 2-i-1-modellen, som vi har testet her, er den første hybride bærbare i XPS 13-serien, men den henvender sig stadig til samme segment. Det er erhvervsledere og first movers, der vil have det nyeste og bedste udstyr på markedet.Men den egner sig i lige så høj grad til folk, som rejser meget, og som har brug for en let bærbar. Den er også til dem, hvor arbejdslivet er karakteriseret ved høj mobilitet, og som arbejder, når det bedst passer dem.

Genkendelsens glæde

Der er mange lighedspunkter mellem den nye XPS 13 2-i-1-bærbare og en traditionel XPS 13. Faktisk er det tæt på umuligt at skelne mellem de to modeller i lukket tilstand.

Se også:  Intels Kaby Lake

Det er hovedsageligt hængslerne, der røber forskellen på de to modeltyper. XPS 13 2-i-1 er udstyret med to aluminiumsbelagte stålhængsler, hvor den almindelige XPS 13 har et monohængsel. Vægtmæssigt er den med 1,24 kg en anelse lettere end en tilsvarende XPS 13-model med touchskærm. At det har kunnet lade sig gøre skyldes også, at Dell har valgt at anvende den ‘Kaby Lake-Y’-baserede processor.

I testmodellen sidder der eksempelvis en Intel Core i7-7Y75 dual core-processor på 1,30 GHz, der på en enkelt kerne kan gå op til 3,60 GHz ved behov. Den indbyggede grafikdel hedder Intel HD Graphics 615.

Del denne