Test: Dell Precision 15

Test: Dell Precision 15

Share

Med Precision 15 gør Dell op med den fordom, at mobile workstations behøver at være musegrå klodser, der vejer og fylder mere, end godt er

Precision 15 er udstyret med en InfinityEdge skærm, der har samme karakteristiske smalle skærmrammer, som kendt fra Dells XPS-serie af bærbare.

InfinityEdge-skærmen har gjort det muligt at klemme et 15,6″ skærmareal ned i et kabinet, der er en hel del smallere end normalt. Det er en af “hemmelighederne” bag, at det er lykkes Dell, at fremstille en hidtil uhørt tynd og let workstation, der stadig råder over et betydeligt kraftoverskud.
 
Velbygget med finesse
Dell Precision 15 er beregnet til de erhvervsopgaver, hvor en almindelig bærbar ville give op. Den er kraftfuld og af natur rettet mod brug, hvor en god grafisk ydelse er essentiel.

Se også:  Du bliver aflyttet – lige nu…!

Det ydre signalerer mere high-end bærbar end workstation til hverdagsbrug. Der anvendes førsteklasses materialer som aluminium på skærmlåg og bund, samt en håndledsstøtte, der består af kulfibermateriale.

Samlingskvaliteten er helt i top, det er forventeligt, men alligevel rart at få bekræftet i en bærbar, der er mellem 11,1 mm og 16 mm tyk. Håndledstøtten gør det behageligt at arbejde i lange stræk på denne workstation.

Del denne